Arnavutköy’de Hırsızlık Şoku: Mobilyacı Kadına Sitem Etti!

02.04.2026 - 16:45
YAYINLANMA
2 DK
OKUNMA SÜRESİ
Google News

Olay, Arnavutköy ilçesinde bulunan bir mobilya mağazasında meydana geldi. Düne dair kayıtlara göre, mağaza önünde takım halinde sergilenen masa ve sandalyelerin yanına gelen bir kadın, bir süre etrafa göz gezdirdikten sonra sandalyeleri gözüne kestirdi. O anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kadının, dört sandalyeden ikisini alarak olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Yani, düşündüğünüz gibi, tam bir hırsızlık vakası yaşandı.

İşletme sahibi Enes Eren, bu duruma karşı şaşkınlığını gizleyemedi. Eren, “Dün öğlen saatlerinde içeride müşterilerimiz vardı. Onları uğurladıktan sonra dışarı çıktım, iki sandalyemizin eksik olduğunu fark ettim. Önce etrafa baktım ama yoktu. Sonra kamera kayıtlarını izledim, bir baktım kadının iki sandalyeyi alıp gittiğini gördüm” dedi. Yani, abla bari gel, kalan iki tanesini de al. Hediyemiz olsun. Çalmana gerek yoktu, isteseydin zaten verirdik. Takım bozuldu, elimizde kaldı. Şu an sandalyeler bana bakıyor, ben onlara bakıyorum. Ne yapacağımı düşünüyorum…” diyerek tepkisini dile getirdi.

İlk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirten Eren, yaşanan olaya çok şaşırdığını ifade etti. “Vallahi, bu kadarını da beklemiyordum. Yahu sokakta herkes birbirine yardım ederken, böyle bir şeyin olması insanı derinden üzüyor” şeklinde konuştu.

Mobilya mağazasının önünde yaşanan bu olay, sadece bir hırsızlık vakası değil, aynı zamanda toplumda güvenin sarsılmasına neden olan bir durum. “Bakın ne oldu?” diyor Eren, “İnsanlar, önünde gördükleri bir eşyayı almak için bu kadar kolay bir yolu seçmemeli. Neyse, devam… Gelişmeleri takip ediyoruz, bakalım bu kadının aklına bir şey gelir mi?”

Kaynak: Orijinal Haber

Spor Merkezi
Yazar hakkında bilgi bulunmamaktadır.
Tüm Yazıları Görüntüle →
3

Yorum Yap