Beşiktaş’ın Yeni Yıldızı Oh, Güney Kore’de Fırtına Gibi!

25.02.2026 - 06:11
YAYINLANMA
1 DK
OKUNMA SÜRESİ
Google News

Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş tribünlerini coştururken Güney Kore’yi de ayağa kaldırdı. Üç maçta üç gol, bir asist… Vallahi billahi, bu performans başka bir boyutta! İstanbul’da her maçta tribünler dolup taşarken, ekran başında milyonlarca Güney Koreli izleyici maçları canlı takip ediyor. Yani, Oh sahadayken ekran başında mısınız?

Beşiktaş mağazalarında Oh formaları kapış kapış gidiyor, adeta yok satıyor. Üzerinde Oh’un Korece adı yazan formalara ulaşmak imkânsız hale gelmiş durumda. Hadi oradan, bu sadece bir başlangıç olabilir mi? Siyah-Beyazlılar, Asya pazarında yeni bir devrim mi yaratıyor?

Stadyumdaki Güney Kore bayrakları, Beşiktaş’ın Uzak Doğu’da her geçen gün daha fazla tanınmasına vesile oluyor. Peki, bu çılgınlık nereye kadar gidecek?

Görsel Kaynak: Orijinal Haber

Spor Merkezi
Yazar hakkında bilgi bulunmamaktadır.
Tüm Yazıları Görüntüle →
42

3 Yorum

  1. Mine Karaca

    Beşiktaş’ın yeni yıldızı Oh, Güney Kore’de fırtına gibi esiyor! Valla billa, bu çocuk işi biliyor!

  2. Nilüfer Güneş

    Oh, Beşiktaş’ın yeni yıldızı Güney Kore’de fırtına gibi esiyor! Performansıyla tribünleri coştururken, Güney Kore’de de milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitlemiş durumda. Bu çılgınlık nereye kadar gidecek, merakla bekliyoruz!

  3. Levent Mutlu

    Oh gerçekten fırtına gibi esiyor! Güney Kore’yi ayağa kaldırmış. Bu performansla Beşiktaş tribünleri coşuyor. Oh formaları yok satıyor. Oh’un yıldızı parlıyor!

Yorum Yap