Show TV’nin sevilen dizisi Veliaht’ın son bölümünde, milletin gönlünde taht kuran Bora Akkaş, Zafer Karslı karakterine veda etti. Bu rolü gerçekten deli gibi isteyen Akkaş, vedasında duygusal anlar yaşattı. “Oynadığı role dair a döndüğümde, Suzi dedi.” diyen Bora, diziden ayrılmasının ardından hayranlarını hüzünlendirdi. Yahu, adamlar ne güzel oynamıştı… Şimdi ne olacak dersiniz?
Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Veliaht dizisinin son bölümü, Zafer Karslı’nın vedasıyla izleyicilerde derin bir iz bıraktı. Bora Akkaş, bu rolle adeta özdeşleşmişti, ama işte zaman geldi, roller değişti. Deli gibi istediği bu rol için sosyal medya üzerinden yaptığı veda paylaşımıyla hayranlarına duygusal anlar yaşattı. “Bilinmiyor” dediğimiz zamanlar geride kaldı, şimdi yeni maceralar başlıyor.
Bora Akkaş, “Bu rolü deli gibi istedim” diyerek içindeki tutkuyu dile getirdi. Vallahi, Zafer Karslı karakteriyle ne anılar biriktirdi… Ekran başındaki seyirciler, onun her sahnesinde bir kez daha bu karaktere bağlandı, ama işte böyle, hayat devam ediyor. Bakalım, Bora bundan sonra hangi projeyle karşımıza çıkacak? İşin aslı, merakla bekliyoruz!
İstanbul’dan, televizyon dünyasına damga vuran bu vedayla ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Hadi canım, bu kadar mı olur? Evet, oldu! Bora Akkaş’ın Veliaht’taki zafer dolu yolculuğu sona erdi ama bizler için o hep Zafer olarak kalacak. Bakalım, bundan sonra ne olacak?
Görsel Kaynak: Orijinal Haber