Deprem Korkuttu: İstanbul ve Çevresinde Son Gelişmeler!

31.03.2026 - 22:45
YAYINLANMA
2 DK
OKUNMA SÜRESİ
Google News

İstanbul, Ankara, İzmir ve çevresinde son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. 1 Nisan 2026’da yaşanan sarsıntılar, sabah saatlerinde de devam etti. Özellikle İstanbul, Ankara ve çevresindeki illerde hissedilen depremler, vatandaşları tedirgin etti. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, sarsıntılar 31 Mart 2026 akşam saatlerinden itibaren başladı ve artçı depremlerle devam etti. Yani, durum oldukça ciddi gibi görünüyor.

Sındırgı (Balıkesir) bölgesinde saat 23:43’de 0.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde saat 22:59’da 1.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi. Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde ise 0.8 büyüklüğünde bir deprem oldu. İşin aslı, bu durum bir kaygı kaynağı haline geldi. Vatandaşlar, hem büyük hem de küçük depremleri hissederek paniğe kapıldılar. Bak şimdi, sarsıntıların sıklığı, insanların aklında soru işaretleri bırakıyor.

Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, 1 Nisan 2026’da gece yarısına doğru 00:34’te Kütahya’nın Simav ilçesinde 1.2 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Bu durumu dikkate alacak olursak, vatandaşlar sokağa çıkmak zorunda kalmış olabilir. Yani, sarsıntılar öyle bir hale geldi ki, insanlar artık her an bir şey olmasından korkuyor. İnşallah bu durum daha da kötüleşmez.

Bakalım, önümüzdeki günlerde bu depremler artacak mı? Herkesin aklında bu soru var. Gelişmeleri takip ediyoruz…

Kaynak: Orijinal Haber

Spor Merkezi
Yazar hakkında bilgi bulunmamaktadır.
Tüm Yazıları Görüntüle →
7

Yorum Yap