Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Fatih Karagümrük’e yenildi ve sarı-lacivertli camia adeta yıkıldı. Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta Karagümrük’ün ayağından gelen gollerle ev sahibi ekip sahadan mağlup ayrıldı. Ligde kalmak için her puana ihtiyacı olan Fatih Karagümrük ise bu galibiyetle hayati önem taşıyan 3 puanın sahibi oldu. Bak şimdi, kimse beklemiyordu böyle bir sonucu…
Maç bitti, ama asıl olay maçtan sonra başladı vallahi.
Fenerbahçe cephesinde büyük bir şok yaşandı. Yani şöyle söyleyeyim, tribünlerde zaten gerginlik had safhadaydı ama bir de yönetim tarafında yaşananlar cabası. Gelen bilgilere göre maçın hemen ardından Fenerbahçe yönetimine ait tüm araçlar protokol kapısına yanaştırıldı. Evet, yanlış duymadınız, TÜM araçlar. Adamlar resmen ‘acil’ koduyla harekete geçti. Bişey olacak, bişeyler dönüyor dedirten türden bir hareketlilik yaşandı stadyumda.
İşin ilginç tarafı şu ki kameraların dış alandan görüntü almaması için özel bir önlem alındı. Tüm arabalar iç kısıma çekildi. Yani dışarıdan hiçbir kameranın, hiçbir muhabirin görüntü alamaması için araçlar stadyumun iç bölümüne park ettirildi. Protokol kapısına yanaşan araçlar bir bir içeri alındıda dışarıda tek bir yönetici aracı kalmadı. Yöneticiler şu anda iç kısımda bekletiliyor, arabalar orada hazır duruyor.
Yahu bu ne demek biliyor musunuz? Bu demek oluyor ki Fenerbahçe yönetimi bu mağlubiyetin ardından ciddi bir değerlendirme yapacak. Belki acil bir toplantı, belki kritik kararlar… Kimse tam olarak ne konuşulacağını bilmiyor ama ortam gergin, hava ağır.
Olimpiyat Stadı’nda yaşanan bu mağlubiyet sarı-lacivertli taraftarları derinden sarstı. Karagümrük gibi ligde kalma mücadelesi veren bir ekibe kendi sahanızda yenilmek, üstelik gelen gollerle maçı kaybetmek… İnanır mısınız, Fenerbahçe camiası için bu gece unutulmayacak bir gece oldu. Stadda sessizlik hakimdi, taraftar donup kaldı resmen.
Fatih Karagümrük açısından bakarsak tablo tam tersi. Ligde kalmak adına çok önemli bir 3 puan kazandılar. Deplasmanda Fenerbahçe’yi yenmek, hem de Olimpiyat Stadı’nda, küçümsenecek bir başarı değil hani. Karagümrük bu galibiyetle nefes aldı, Fenerbahçe ise derin bir nefes bile alamıyor şu an.
Neyse, devam edelim… Protokol kapısındaki o hareketlilik hala devam ediyor. Yönetim araçlarının iç kısımda bekletilmesi, kameralardan kaçınılması, tüm bunlar gösteriyor ki Fenerbahçe’de perde arkasında çok ciddi gelişmeler yaşanıyor. Araçların dışardan görünmemesi için alınan bu önlem, yönetimin basından uzak bir şekilde kritik görüşmeler yapmak istediğinin açık bir işareti aslında.
Fenerbahçe yönetimi bu mağlubiyetten sonra ne karar alacak, kimlerle yollar ayrılacak mı, yoksa sadece bir durum değerlendirmesi mi yapılacak? Bunların hiçbirini şu an net olarak bilmiyoruz ama şunu söyleyebilirim ki bu kadar gizlilik, bu kadar telaş boşuna değildir. Stadyumun iç kısmında yöneticileri bekleyen o araçlar, belki de Fenerbahçe’nin kaderini değiştirecek kararların habercisi olabilir.
Bakalım bu gizli zirveden ne çıkacak? Gelişmeleri an be an takip ediyoruz arkadaşlar…
Kaynak: Orijinal Haber
Fenerbahçe’nin Karagümrük’e yenilmesi gerçekten şok edici. Yönetimdeki gizli toplantı da merak uyandırıyor. Acaba neler konuşulacak? Camia için gerçekten zor bir gece olmuş. Gelecek adına endişeler artabilir.