Osimhen’den Yönetime Sert Çıkış: Kırık Kolla Bile Oynamam!

30.03.2026 - 06:45
YAYINLANMA
3 DK
OKUNMA SÜRESİ
Google News

Kolu kırılmıştı! Nijeryalı golcü Victor Osimhen, Napoli yönetimine adeta rest çekti. Sakatlığıyla ilgili çıkan haberlere ve takımın durumuyla ilgili yaşananlara tepki gösteren Osimhen, “Kırık kolla bile oynamam” dedi. Bu çıkış, Napoli’de ortalığın biraz daha karışmasına neden olacak gibi duruyor.

Vallahi işin aslı şu, adamlar Osimhen’i resmen zorluyorlar. Kolu kırık, bildiğin kolu alçıda, hala sahaya çıkmasını istiyorlar. Yahu, insanlık bu kadar mı bitti? Adamın sağlığı bu kadar ucuz mu? Osimhen de haklı olarak tepkisini koydu tabii. Kim olsa yapar bunu. Bu kadar acımasızlık olmaz yani. Adamın canı yanıyor, canı!

Haberlere göre, maç kadrosuna alınması bile söz konusuydu. Düşünsenize, kolu kırık bir oyuncuyu sahaya süreceklerdi. Ne için? Gol atsın diye mi? Ya da belki de rakibin gözünü korkutsun diye? İnanılır gibi değil! Osimhen’in bu resti aslında hepimizin dile getirdiği bir tepki. Bu kadar acımasızlık, bu kadar para hırsı… İnsanın sağlığından daha mı değerli oldu yani?

İşin bir de teknik boyutu var tabii. Teknik ekip, doktorlar… Bunlar ne diyor peki? Onların raporları ne durumda? Yoksa susturuldular mı? Bu kadar önemli bir sakatlık, göz göre göre riske atılamaz. Ama görünen o ki, bazıları için her şey para demek. Milletin sağlığı, umurunda değil. Bu durumun iç yüzünü tam olarak bilmesek de, ortada bir yanlışlık olduğu kesin.

Osimhen’in menajeri de bu duruma sessiz kalmayacak herhalde. Zaten ortalık toz duman. Bu açıklama, Napoli’de işleri iyice karıştırır. Bakalım yönetim şimdi ne diyecek? Sahaya çıkmak istemeyen bir oyuncuya zorla bir şey yaptırtamazlar herhalde. Ama kim bilir, belki de başka planları vardır… Kimseye güven kalmadı artık bu devirde.

Neyse, devam edelim. Bu tür olaylar futbolun içinde olabiliyor ama bu seferki biraz daha vahim gibi. Kolu kırık bir oyuncuyu sahaya sürmek, resmen oyuncunun kariyerini riske atmak demektir. Hem de ne için? Bir maç kazanmak için mi? Bu kadar kısa vadeli düşünmek akıl karı değil. Uzun vadede hem oyuncuya hem de kulübe zarar verirler.

Bu olay, tüm futbol dünyasına da bir ders olmalı aslında. Oyuncunun sağlığı her şeyden önce gelir. Onlar bizim için sahada mücadele ediyorlar ama sonuçta onlar da birer insan. Onların da canı yanıyor. Bu kadar acımasız ve acımasızca bir durumla karşı karşıya kaldık. Osimhen’in bu duruşu takdire şayan. Umarım bu resti, gereken derslerin verilmesine vesile olur. Bakalım bundan sonra ne olacak? Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Kaynak: Orijinal Haber

Spor Merkezi
Yazar hakkında bilgi bulunmamaktadır.
Tüm Yazıları Görüntüle →
3

Yorum Yap