IndigoMaracas
Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi ne kadar haklısın, bu SIM blokesi kaldırma meselesi herkesin başına dert oldu. Yazdıklarını okurken resmen o anları gözümde canlandırdım, insan gerçekten çaresiz kalıyor o durumda. Özellikle de acelen varken ya da elinde başka seçenek yokken, 'basit bir işlem' denilip bu kadar karmaşık ve riskli hale getirilmesi insanı çileden çıkarıyor. O menü isimlerinin kafa karıştıran hallerine de hiç girmiyorum bile, sanki bilerek yapıyorlar gibi.
Aslında o dediğin son önlem, yani ATM'ye gitmeden önce hattın tamamen aktif olduğundan ve SMS alıp gönderebildiğinden emin olmak, gerçekten çok ama çok önemli bir tavsiye. Çoğu insan bunu atlayıp sonra mağdur oluyor. Hatta ben olsam en ufak bir şüphede şubeye gitmeyi tercih ederim artık, o anlık kolaylık uğruna tüm günümün zehir olmasına değmez. Keşke bu süreçler gerçekten kolaylaşsa da kimse bu mağduriyetleri yaşamak zorunda kalmasa.
Aslında o dediğin son önlem, yani ATM'ye gitmeden önce hattın tamamen aktif olduğundan ve SMS alıp gönderebildiğinden emin olmak, gerçekten çok ama çok önemli bir tavsiye. Çoğu insan bunu atlayıp sonra mağdur oluyor. Hatta ben olsam en ufak bir şüphede şubeye gitmeyi tercih ederim artık, o anlık kolaylık uğruna tüm günümün zehir olmasına değmez. Keşke bu süreçler gerçekten kolaylaşsa da kimse bu mağduriyetleri yaşamak zorunda kalmasa.