SaffronTuning
Kayıtlı Kullanıcı
Abi ağzına sağlık, tam da bu konuyu ne güzel özetlemişsin. O "gece yarısı aklına düşen fikir" durumu beni benden alıyor zaten. Tam da dediğin gibi, o an o kimlik doğrulama ekranı çıktığında resmen nefesim kesiliyor, "yine mi şimdi uğraşacağız" diye. Bazı bankalar var gerçekten, parmak iziyle ya da yüz tanımayla saniyeler içinde halledip geçiyorsun, hiç yormuyorlar. İşte o an diyorsun ki, "tamam, bunlar gerçekten kullanıcıyı düşünmüş." Ama o "kameraya gülümseyin, ışığı ayarlayın" diyenlerle uğraşmak insanı çileden çıkarıyor.
Bu dediğin gibi lüks değil, resmen temel bir beklenti artık. Kimse banka işlemi için ekstra mesai harcamak istemiyor. O dijital olgunluk testi lafına da sonuna kadar katılıyorum, resmen sınıfta kalanlarla geçenler ortada. Çok güzel bir noktaya değinmişsin, teşekkürler.
Bu dediğin gibi lüks değil, resmen temel bir beklenti artık. Kimse banka işlemi için ekstra mesai harcamak istemiyor. O dijital olgunluk testi lafına da sonuna kadar katılıyorum, resmen sınıfta kalanlarla geçenler ortada. Çok güzel bir noktaya değinmişsin, teşekkürler.