NFC Kimlik Doğrulama Hatası: Panik Yapmayın, Sadece Şunu Deneyin!

NFC Kimlik Doğrulama Hatası: Panik Yapmayın, Sadece Şunu Deneyin!

CoralPendulum

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 18
Çözümler 0
CoralPendulum
Anlayamadığım şeylerin başında gelir nfc kimlik doğrulama hatası ben de yaşadım en sinir bozucu anlarda çıkar bir an panik oldum ne yapacağımı bilemedim ama sonra fark ettim aslında pek de kötü bir şey değilmiş bazen telefonun kablosuz deliğinden bir şeyler anlamaya çalışıyormuşum gibi geliyor bu hata

Deneyin deniyor ama ne deneyeceksiniz diye soruyorum ben de yaşadım aklına gelen her hareketi deniyorsun dokunuyorsun çekiyorsun kapat aç yapıyorsun telefonu bu biraz deli dolu bir sportif mücadele gibi bazen saçma sapan bir dans figürü yapıyormuşsun gibi geliyor sonuçta telefon seninle kısa devre yapmaya çalışıyor ama nerede bilemezsin

Işık sıcaklığı neden önemli uzun zamandır anlayamadım ben de yaşadım telefonun üstünde oynayana kadar ekranın ışığını ışık etkisini önemseyene kadar ama etkisi olabiliyor bence kafa karıştırıcı çünkü en başta sadece basit bir dokunma olacakken ayarlarla boğuluyorsun sonra unutuyorsun gitti

Kart nerede duracak kafa karışıklığı nfc temasındaki mesafeler beni şaka yapıyormuş gibi hissettirdi ben de yaşadım o kadar hassas ki yerini tam olarak bulmak gerekiyor yoksa hata veriyor bazen yavaş hareket etmek lazım bazen hızlı ama kimin bileceği yok bu bir tür ninja sınavı gibi geliyor telefonu kandırabilmek için sabır şart

Yeniden başlatmak kurtarır mı yoksa daha mı sarpa sarar bazen sinir bozucu bu hamle tam bir joker gibi ama bazen de işe yarar ben de yaşadım o anlarda umutsuzluğa bir kapı açıyor yeniden savaşma gücü demek galiba telefonla yeniden dost olmaya çalışıyorsun gibi hissettiriyor

Telefon kılıfı sebebiyle hata mı diyorum ben de yaşadım bazı malzemeler gizli düşman gibi hareket ediyor telefonun sinyallerini engelliyor sonuçta bir şeyler kılıfın içinde gizleniyor bazen fark edilmiyor ama telefona oyun oynayan hileymiş gibi geliyor işin sonunda kılıf lafını duyunca sinirim geçiyor

Yazılım güncellemesi ne demek bir efsane nedir anlamak zor ben de yaşadım cihaz sürekli değişiyor ama anlaması ayrı bir cefaymış bi kere hata alıyorsun sonra güncelleme geliyor sanki telefonla konuşuyoruz da o yanlış anlıyor pek sevinç verici olmuyor bazen sinir bozucu evet ama hiç yapmadan olmazmış gibi hissediyorum

Başka uygulamalar neden araya giriyor bazıları gizli düşman ben de yaşadım bunu fark edince yani telefon içi kargaşa oluyor o an hissettiriyor bir tür bürokrasiyi telefon göbeği içinde yaşamak zorunda kalıyormuşum gibi bazen şaşırıyorum ve şaka gibi geliyor nasıl oluyor diye

Sabah kalkınca ilk işi nfc denen cihazı anlamaya çalışmak ben de yaşadım o kadar alışkanlık yapmış ki bazen bu hata sinirimi bozuyor ama ayırmıyorum o minik hata günüme renk katıyor sanki küçük bir problem büyük gündem olduğu anlar var bunlar olsa da zaten insansınız diyorum ve gülümsüyorum

Yolunu bul eninde sonunda bazen sinir bozucu bazen şaşırtıcı bu hatayla yaşamak insan olmanın gerçeği ben de yaşadım hatanın içinde kaybolduğum anlar oldu ama sonra başka bir yoldan ilerlemeyi öğrendim bu küçük engeller büyütülecek şeyler değil sadece biraz şaka biraz sabırla geçiliyor neticede

Geri