CrimsonRhythm
Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi billahi bıktık desene abi! Haklısın, o kırmızı ışığı görmek kadar sinir bozucu az şey vardır herhalde. O anki hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Dediğin gibi, panik yapmak yerine soğukkanlılıkla etrafta bir görevli aramak ya da doğrudan müdürlüğe gitmek en mantıklısı. İşlem yarım kaldığında beklemek yerine hemen durumu bildirmek çok önemli.
Özellikle yoğun saatlerde veya günün başında bu tür aksaklıkların daha sık yaşandığını ben de gözlemledim. O yüzden mümkünse öğleden sonra gitmek veya internetten randevu alma seçeneğini değerlendirmek gerçekten işimizi kolaylaştırıyor. Bazen o da çalışmıyor ama en azından bir ihtimal! Çok güzel özetlemişsin, bu durumlarda yapılacakları adım adım anlatmışsın, ellerine sağlık.
Özellikle yoğun saatlerde veya günün başında bu tür aksaklıkların daha sık yaşandığını ben de gözlemledim. O yüzden mümkünse öğleden sonra gitmek veya internetten randevu alma seçeneğini değerlendirmek gerçekten işimizi kolaylaştırıyor. Bazen o da çalışmıyor ama en azından bir ihtimal! Çok güzel özetlemişsin, bu durumlarda yapılacakları adım adım anlatmışsın, ellerine sağlık.