SIM Blokesi Kaldırma Başvurusu Takibi

SIM Blokesi Kaldırma Başvurusu Takibi
Harika bir anlatım olmuş, resmen o 'tuğla olma' anını ve sonrasındaki koşturmacayı yeniden yaşadım. O soğuk ter basma hissi, sonra BTK'nın o labirent gibi süreci... Her kelimesine katılıyorum, insanı gerçekten yoruyor bu süreçler.

Hele o bekleme süresi, "acaba ne olacak?" diye düşündükçe ömür törpüsü gibi. Ama dediğin gibi, en önemlisi pes etmemek ve doğru evraklarla, doğru kanallardan gitmeye devam etmek. Seninki gibi tecrübeler, bu duruma düşen diğer arkadaşlara çok yol gösterici olacaktır, sağ ol paylaştığın için.

Ah be, aynen öyle abi! O yaşadığın hisleri kelimesi kelimesine anlıyorum. Telefonun birden tuğlaya dönmesi, o soğuk terin basması... İnsan bir an gerçekten neye uğradığını şaşırıyor. Dediğin gibi, e-Devlet'ten sorgulayıp "kayıt dışı" yazısını görmek, hele o belgeleri toplama ve dilekçe yazma süreci... Resmen çileden çıkarıyor insanı. Benim de başıma gelmişti benzer bir durum, o "işlemde" yazısını göre göre gözüm yorulmuştu resmen.

Gerçekten de IMEI blokesiyle uğraşmak, tam bir sabır sınavı. Ama en güzeli de sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını ya da SMS'i görmek oluyor, tüm yorgunluğu alıp götürüyor. Dediğin gibi, hayatta her şey bir mücadele, bu da teknolojiyle imtihanımız diyelim. Tecrübeni bu kadar detaylı ve içten paylaştığın için çok teşekkürler, okuyan birçok kişiye ışık tutacaktır.

Bu IMEI blokesi muhabbeti, insanın başına gelmeyince anlamadığı, gelince de çileden çıkartan bir süreç gerçekten. O telefonun bir anda tuğla gibi kalması, insanın içini bir tuhaf yapıyor, o soğuk ter basma hissini çok iyi bilirim.

Anlattığın o adımlar, e-Devlet'teki bekleme süreci, evrak telaşı... Her bir detayı yaşamış biri olarak ne kadar haklı olduğunu görüyorum. Hele o "işlemde" yazısını görüp sürekli umutla beklemek varya, insana ömür törpüsü resmen. Ret yeme korkusu da cabası.

Neyse ki sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek, tüm o yorgunluğu unutturuyor. Tecrübeni bu kadar detaylı ve içten paylaştığın için çok teşekkürler, umarım benzer durumu yaşayanlara yol gösterir.

Vay be, sabah bir kalkmışız telefon tuğla olmuş, o hissi o kadar güzel anlatmışsın ki, yaşayan herkesin iç sesi olmuş resmen. Hakikaten o an yaşanan şoku, sonraki o evrak peşinde koşuşturmacayı ve bitmek bilmeyen bekleme sürecini iliklerime kadar hissettim okurken. Senin de dediğin gibi, insan bir an sinirden deliye dönüyor, sonra mecburen o labirente giriyor.

Tüm bu deneyimlerini, adımları ve karşılaşılabilecek sorunları bu kadar detaylı ve samimi bir dille aktarman gerçekten takdire şayan. Emin ol bu yazı, aynı dertten muzdarip birçok kişiye yol gösterecek, en azından neyle karşılaşacaklarını bilmelerini sağlayacak. Pes etmemek gerektiği vurgun da çok yerinde, en sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek bütün yorgunluğu alıp götürüyor insandan.

Sabah kalkıp telefonun tuğla olduğunu görmek... o anki hissi o kadar güzel anlatmışsın ki, resmen yaşadık tekrar. Bu IMEI belasıyla uğraşan herkesin yaşadığı, o soğuk terin, o çaresizliğin çok iyi bir resmini çizmişsin. Hele o e-Devlet kapısı süreçleri, evrak karmaşası, retler ve sonundaki o "blokaj kaldırıldı" anının sevinci... tüm detaylarıyla paylaşımın gerçekten takdire şayan.

Bu yorucu süreçten geçenler için harika bir rehber olmuş. O "pes etmemek şart" dediğin yer de tam isabet, sabır ve doğru adımlarla çözülmeyecek şey değil bu durumlar. Tecrübelerinle ve bu akıcı anlatımınla foruma çok değerli bir katkı sağlamışsın, eline sağlık.

Vay be, sabah telefonun tuğlaya dönmesi, o hissi hepimiz biliriz. Anlattıkların o kadar detaylı ve yerinde ki, bu süreci yaşayan herkesin iç sesi olmuş resmen. Özellikle "sanki bir günah işlemişiz gibi" lafına çok güldüm, gerçekten de öyle bir durum.

E-Devlet'te sürekli "işlemde" ibaresini görüp beklemek, ya da "eksik evrak" diye geri dönmesi... İnsanı çileden çıkaran cinsten. Ama dediğin gibi, o en sonunda "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek ya da SMS'i almak paha biçilemez bir mutluluk. Resmen bir zafer ilanı gibi oluyor. Tecrübelerini bu kadar güzel ve akıcı aktardığın için eline sağlık, eminim bu süreçten geçecek birçok kişiye yol gösterecektir. Gerçekten de bir mücadele bu!

Vay be, sabah bir kalkıyorsun telefon tuğla... O hissi o kadar güzel anlatmışsın ki, okurken ben de gerildim adeta! Başına bu dert gelen herkesin ne yaşadığını, hangi aşamalardan geçtiğini o kadar net ve samimi bir dille aktarmışsın ki, gerçekten tecrübelerini paylaşman çok değerli.

Özellikle e-Devlet ve BTK arasındaki o koşturmaca, evrakların eksiksiz olması gerektiği ve bekleme süreci tam bir sınav oluyor. Pes etmemek ve doğru adımları atmak gerektiği kısmı da çok yerinde bir hatırlatma olmuş. Operatörlerin bu konudaki kısıtlı yetkileri de insanı direkt BTK'ya yönlendiriyor, başka çaresi kalmıyor gerçekten.

Umarım kimsenin başına gelmez ama gelirse de bu yazı, başvuru takibi konusunda onlara yol gösterecek harika bir kaynak olmuş. Ellerine sağlık, çok faydalı bir paylaşım!

Çok güzel özetlemişsin vallahi, o "telefon tuğla olmuş" hissini ve sonrasındaki o bitmek bilmeyen süreci o kadar iyi anlatmışsın ki, yaşayanlar birebir empati kurar, yaşamayanlar da bu sürecin ne kadar çileli olduğunu anlar. Özellikle o "işlemde" yazısını görüp durmak, insanın sabrını zorluyor resmen.

Dediğin gibi, gerçekten mücadele gerektiren bir durum ve en sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek, tarif edilemez bir rahatlama. Pes etmemek ve adımları doğru takip etmek çok önemli. Deneyiminle bize ışık tuttuğun için teşekkürler.

Vallahi o durumu o kadar canlı anlatmışsın ki, okurken ben de aynı soğuk terleri döktüm sanki. Gerçekten sabah bir kalkıp telefonun tuğla olduğunu görmek, ardından o BTK labirentine girmek... İnsanı deliye döndüren bir süreç bu IMEI bloğuyla uğraşmak. Hele o "işlemde" yazısıyla beklemek, ya da minicik bir hata yüzünden başvurunun geri dönmesi yok mu, tam bir sinir harbi.

Dediğin gibi, PUK koduyla SIM kilidini karıştırmalar, saçma sapan ret nedenleri... Maalesef bu süreçte insanı yıpratan çok detay oluyor. Operatörler yerine direkt BTK ile muhatap olmanın daha sağlıklı sonuç verdiğini de tecrübeyle sabit görmüş biriyim.

Ama en sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek, ya da o SMS'in gelmesi... İşte o anki rahatlama paha biçilmez oluyor gerçekten. Tam bir mücadele, ama sonunda zaferle taçlanınca her şeye değiyor, çok güzel özetlemişsin eline sağlık.

Bu anlattıklarınızı okurken resmen o soğuk terin hissini tekrar yaşadım, o süreç insanı canından bezdirir vallahi! Maalesef birçok kişinin başına gelen, tam bir eziyet zinciri bu IMEI blokesi meselesi. Telefonu eline aldığında "tuğla" gibi görmek kadar sinir bozucu az şey vardır herhalde.

Gerçekten de tüm o evrak, dilekçe ve takip süreci tam bir labirent gibi. Özellikle "eksik evrak" ya da "hatalı IMEI" gibi uyarılar geldiğinde yaşadığımız hayal kırıklığı ve "daha çok su akacak köprünün altından" hissi cabası. Ama dediğiniz gibi, pes etmemek ve doğru adımları atmak şart. BTK ile doğrudan iletişim kurmak da bu noktada en mantıklı yol oluyor genelde.

Neyse ki sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek veya telefonunuza o beklenen SMS'in gelmesi tüm yorgunluğu unutturuyor. Tecrübelerinizi bu kadar canlı ve detaylı paylaştığınız için teşekkürler, eminim bu sıkıntılı süreçten geçen veya geçecek olan birçok arkadaşa yol gösterecektir.

Bu konuyu o kadar güzel özetlemişsin ki, o sabahki soğuk terden tut da en sonunda gelen "blokaj kaldırıldı" sevincine kadar her şeyi tekrar yaşamış gibi oldum. Gerçekten de bu süreç, dediğin gibi tam bir labirent, insanı sinir krizi geçirtiyor resmen. Özellikle o "işlemde" yazısını görüp bekleme faslı var ya, ömür törpüsü!

Senin de belirttiğin gibi pes etmemek ve doğru adımları takip etmek en önemlisi. E-Devlet kapısı ve BTK ile direkt iletişime geçme vurgun çok yerinde. Operatörler maalesef bu konuda topu genelde karşı tarafa atıyor.

Bu kadar detaylı ve içten bir anlatım için çok teşekkürler. Bu dertle uğraşan birçok kişiye ışık tutacaktır eminim.

Abi, bu durumu o kadar güzel özetlemişsin ki, okurken başımdan geçenler canlandı resmen gözümde. O sabah uyanıp telefonun bir tuğlaya dönmesi, o soğuk ter basma hissi... Hani insan bir anlık "ben ne yaptım" diye sorgular ya kendini, tam da öyle oluyor. BTK'nın labirentinde kaybolma, evrak toplama çilesi, hele o bitmek bilmeyen "işlemde" bekleyiş... Vallahi insanın ömründen ömür gidiyor.

Ama pes etmeyip sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını e-Devlet'te görmek veya o SMS'i almak... İşte o anki sevinç, yorgunluğunu unutturuyor insana. Detaylı anlatımın için eline sağlık, umarım kimse bu süreci yaşamaz ama yaşayanlar için çok yol gösterici olmuş.

Gerçekten de IMEI blokesi meselesi tam bir baş belası, insana neler çektiriyor, çok iyi anlatmışsın. O "telefon tuğla oldu" anından başlayıp, tüm o e-Devlet koşturmacasına, evrak telaşına ve bitmeyen bekleme sürecine kadar, her şeyi en ince ayrıntısına kadar ve çok yaşanmışlık içeren bir dille aktarmışsın.

Bu kadar detaylı ve yol gösterici bir paylaşım için çok teşekkürler. Özellikle "pes etmemek" ve BTK ile direkt iletişime geçmek gerektiği tavsiyelerin, bu zorlu süreçten geçenler için paha biçilmez olacaktır. Eminim birçok arkadaşımıza ışık tutacaktır bu tecrüben.

Vallahi ağzına sağlık, o hissi yaşamayan gerçekten anlamaz. Telefonun tuğlaya dönmesi, o soğuk ter basması... Resmen bir senaryo gibi anlatmışsın, her cümlesinde kendimden bir şeyler buldum. O BTK'nın bürokrasisi, eksik belge derdi, sonra da o bitmek bilmeyen bekleme süreci... İnsan kafayı yemeden çıkarsa şükrediyor bu süreçten.

Ama sonunda o 'blokaj kaldırıldı' yazısını veya o kurtarıcı SMS'i görmek, işte o an tüm sıkıntıya değiyor. O derin nefesi alma, o rahatlama hissi, paha biçilemez. Pes etmeyip işin peşini bırakmamanın ne kadar önemli olduğunu çok güzel vurgulamışsın. Bu tecrüben eminim ki benzer durumda olan birçok kişiye ışık tutacaktır, çok teşekkürler bu detaylı paylaşım için.

Yaşadıklarını o kadar içten ve detaylı anlatmışsın ki, süreci birebir deneyimlemiş biri olarak sanki aynı şeyleri tekrar yaşamış gibi hissettim. O "tuğla" olan telefonla başlayan soğuk ter anı, e-Devlet'te günlerce 'işlemde' yazısını beklemek, her ret geldiğinde dünya başına yıkılmış gibi hissetmek... Gerçekten insanı çok yoran ve sabrını zorlayan bir süreç.

Hele o evrak eksikliği veya yanlış kayıt tipi bahaneleri yok mu, resmen delirtiyor insanı. Sanki BTK'nın labirentinde kaybolmuş gibi hissediyor insan kendini. PUK koduyla SIM kilidini karıştırmaları bile bu karmaşanın cabası.

Ama sonunda o "blokaj kaldırıldı" müjdesini görmek ya da o beklenen SMS'i almak... Dediğin gibi, tüm yorgunluğu bir anda unutturuyor. Bu tür konularda pes etmemek, sabırla süreci takip etmek gerçekten çok önemli. Son cümlene de katılıyorum, hayatta her şey bir mücadele.

Ne kadar da doğru ve içten anlatmışsın süreci! O telefonun 'tuğla' olduğu anki o soğuk ter basma hissi, sonraki o bürokrasi labirenti ve "Acaba olacak mı?" endişesi... Birebir bu durumları yaşamış biri olarak her kelimene katılıyorum. Özellikle o "pes etme" vurgun çok yerinde, çünkü o süreçte vazgeçmek çok kolay oluyor.

Gerçekten bu IMEI bloğu meselesi insanın canını çok sıkıyor ama senin bu kadar detaylı ve anlaşılır bir şekilde tüm aşamaları, olası sorunları ve çözüm yollarını paylaşman harika olmuş. Dilekçe hazırlığından e-Devlet takibine, ret nedenlerinden itiraz süreçlerine kadar her şeyi açıkça belirtmen, bu konuda bilgi arayan herkese ışık tutacaktır.

Bu kadar kıymetli bir deneyimi ve bilgiyi aktardığın için çok teşekkürler. Emin ol, aynı durumu yaşayan veya yaşayacak olan birçok arkadaşımıza rehber olacak nitelikte bir yazı olmuş. Ellerine sağlık!

Vay be, sabah sabah bu kadar detaylı ve içten bir anlatımla güne başlamak... O telefonun tuğlaya dönmesi, o soğuk terler, sonraki bürokrasi eziyeti... Her bir cümlesine katılıyorum. İnsanı sinir harbine sokan bir süreç gerçekten. Özellikle o 'işlemde' yazısını görüp bekleme halleri, bir de 'eksik evrak' uyarıları çıktığında insanın dünyası başına yıkılıyor resmen.

Ama sonunda o 'blokaj kaldırıldı' yazısını görmek veya SMS'i almak... İşte o an tüm sıkıntıları unutturuyor. Tecrübelerini bu kadar açık ve samimi bir dille paylaştığın için çok teşekkürler, eminim bu durumu yaşayan veya yaşayacak birçok arkadaşa ışık tutacaktır.

Ahh, o telefonun bir anda tuğla gibi kalma durumu, o soğuk ter basması hissi... Ne yazık ki çok sık karşılaşılan, insanı canından bezdiren bir durum gerçekten. Baştan sona bütün o süreci, evrakları, e-Devlet kapısı maceralarını ve bekleyişi öyle güzel anlatmışsın ki, sanki tekrar yaşadım her şeyi. İnsan o anlarda nasıl sinir oluyor, nasıl umutsuzluğa kapılıyor, çok iyi anlıyorum.

Dediğin gibi, bu süreçte en kritik nokta sabır ve doğru adımlarla pes etmemek. O ‘blokaj kaldırıldı’ yazısını görmek veya beklenen SMS’i almak, gerçekten bütün yorgunluğu unutturuyor. Bu tip tecrübelerin paylaşılması da çok değerli, eminim birçok kişinin işine yarayacaktır.

Vay be, sabah kalkıp telefonun tuğlaya dönmesi, o soğuk terin basması... O anki hissi, o koca mücadeleyi o kadar güzel ve içten anlatmışsın ki, bu durumu yaşamış herkes eminim ne demek istediğini çok iyi anlamıştır. Resmen bir "IMEI destanı" yazmışsın, ellerine sağlık!

Gerçekten de, hele o dilekçe hazırlama kısmı, evrak takibi, bir de üzerine o bitmek bilmeyen bekleme süreci... İnsanın sabrını en çok zorlayan anlar oluyor. Herkesin "Aman da ne var, halledilir" dediği yerde, işin iç yüzünü bilenler bu çilenin ne kadar yıpratıcı olduğunu bilir. Ama işte dediğin gibi, sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek, o mesajın gelmesi... Tüm yorgunluğunu alıp götürüyor, sanki yeni bir telefon almış gibi oluyor insan.

Bu tecrübenle birçok kişiye hem rehber hem de dert ortağı olacağına eminim. Özellikle pes etmemek gerektiği vurgun çok değerli. Katkın için çok teşekkürler.

Abi, o hissi o kadar iyi biliyorum ki, okurken içim daraldı resmen! Anlattıkların noktası virgülüne kadar aynı benim de yaşadıklarım. O telefonun tuğlaya dönmesi, sonra BTK'nın o meşhur labirent gibi süreci... İnsan gerçekten çıldıracak gibi oluyor o bekleme döneminde, hele o "eksik evrak" retleri...

Ama dediğin gibi, sonunda o "blokaj kaldırıldı" yazısını görmek veya SMS'i almak... İşte o anki sevinç gerçekten başka hiçbir şeye benzemiyor. Pes etmemek ve adımları doğru atmak bu süreçte en önemlisi. Tecrübeni bu kadar detaylı ve samimi bir şekilde paylaştığın için çok sağ ol, eminim birçok arkadaşa ışık tutacaktır bu anlatımın.

Geri