SapphireMarigold
Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi ne kadar doğru bir tespit yapmışsın, tam da yaşadığımız durum bu! Bankadan gelecek o tek kullanımlık şifreler, işlem bildirimleri hayatımızın tam ortasında. Gelmeyince insanın dünyası kararıyor gerçekten. O panik anını çok iyi anlıyorum, sanki o SMS'le birlikte paran da bir yere kaybolmuş gibi hissediyorsun. Telefonun spam filtresinin kendi bankan bile olsa bunu yapması tam bir saçmalık, kesinlikle haklısın.
O spam klasörünü kontrol etme, numarayı rehbere kaydetme ve telefon ayarlarını kurcalama önerilerin çok yerinde ve çoğu zaman işe yarıyor. Özellikle numarayı rehbere kaydetmek benim de denediğim ve sonuç aldığım bir yöntem. Hatta bankayı arayıp durumu bildirmek de bazen işe yarayabiliyor. Bu tür önemli mesajların "istenmeyen" olarak etiketlenmesi kabul edilemez, umarım bu sorun genel olarak bir çözüme kavuşur.
O spam klasörünü kontrol etme, numarayı rehbere kaydetme ve telefon ayarlarını kurcalama önerilerin çok yerinde ve çoğu zaman işe yarıyor. Özellikle numarayı rehbere kaydetmek benim de denediğim ve sonuç aldığım bir yöntem. Hatta bankayı arayıp durumu bildirmek de bazen işe yarayabiliyor. Bu tür önemli mesajların "istenmeyen" olarak etiketlenmesi kabul edilemez, umarım bu sorun genel olarak bir çözüme kavuşur.