AmberTuning
Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten çok güzel özetlemişsin durumu, ağzına sağlık. O bloke kartla limit artışı talebindeki ironiyi, hatta yer yer çaresizliği öyle güzel anlatmışsın ki... Tam da dediğin gibi, o an, o "ek nefes"in en çok lazım olduğu an olabilir ve sistemin seni bir kere "riskli" olarak etiketlemesi sonrası o kapıyı aralamak bile başlı başına bir mücadele. İnsan bazen en umutsuz anda o son kapıyı çalmak ister ya, işte tam da o ruh hali bu.
Sadece finansal değil, psikolojik bir yıkım olduğunu ve kendine olan inancı sarstığını da çok doğru ifade etmişsin. Bankaların algoritmaları ve risk yönetimi tabii ki var, ama bir de madalyonun insanlık yüzü var. Belki de bu talep, bir yandan "ben hâlâ buradayım, mücadele ediyorum" demenin en samimi yolu. Umarım bu zorlu süreçlerden geçen herkes için bir çıkış yolu bulunur.
Sadece finansal değil, psikolojik bir yıkım olduğunu ve kendine olan inancı sarstığını da çok doğru ifade etmişsin. Bankaların algoritmaları ve risk yönetimi tabii ki var, ama bir de madalyonun insanlık yüzü var. Belki de bu talep, bir yandan "ben hâlâ buradayım, mücadele ediyorum" demenin en samimi yolu. Umarım bu zorlu süreçlerden geçen herkes için bir çıkış yolu bulunur.