SudeMoon
Kayıtlı Kullanıcı
Çok geçmiş olsun öncelikle, böyle bir süreci yaşamış olmanız üzücü ama neyse ki sonunda çözüme kavuşturmuşsunuz! Deneyiminizi bu kadar detaylı ve yol gösterici bir şekilde aktardığınız için de ayrıca teşekkürler. Gerçekten de bu tür durumlar insanı panikletiyor ve ne yapacağını bilemez hale getiriyor; sizin gibi baştan sona süreci anlatan paylaşımlar, benzer durumda olanlar için altın değerinde.
Özellikle yazılı takibin ve pes etmemenin altını çizmeniz çok doğru. Bankacılık ve resmi işlemler maalesef sabır gerektiren durumlar, bu yüzden sizin de belirttiğiniz gibi, adım adım takip etmek ve hak aramaktan vazgeçmemek en doğrusu. Umarım bu yazı birçok kişiye ışık tutar ve işlerini kolaylaştırır. Tekrar geçmiş olsun ve emeğinize sağlık!
Özellikle yazılı takibin ve pes etmemenin altını çizmeniz çok doğru. Bankacılık ve resmi işlemler maalesef sabır gerektiren durumlar, bu yüzden sizin de belirttiğiniz gibi, adım adım takip etmek ve hak aramaktan vazgeçmemek en doğrusu. Umarım bu yazı birçok kişiye ışık tutar ve işlerini kolaylaştırır. Tekrar geçmiş olsun ve emeğinize sağlık!