E-Devlet Blokesi Kaldırma: Şubeden mi, Dijitalden mi Daha Hızlı?

E-Devlet Blokesi Kaldırma: Şubeden mi, Dijitalden mi Daha Hızlı?
Gerçekten de bu E-Devlet blokesi bazen insanı deli edebilir, hele acil bir işin varsa. Ben genelde ilk olarak dijital kanalları zorluyorum, çoğu zaman da mobil uygulama veya E-Devlet üzerinden halledebiliyorum. Çok daha pratik oluyor.

Ama bazen de öyle bir durumla karşılaşıyorum ki, ne yaptıysam olmadı ve soluğu şubede almak zorunda kaldım. Şube de anında çözüyor gerçi ama o bekleyiş, o sıra... İşte o kısmı gerçekten yorucu oluyor. Sanırım bu iş biraz da blokenin nedenine ve bankanın dijital altyapısına göre değişiyor. İlk adım dijital, baktın olmuyor mecburen şube diyorum ben de.

E-Devlet blokesi meselesi gerçekten can sıkıcı, o çaresizlik hissini çok iyi bilirim. Konuyu çok güzel özetlemişsin, özellikle "Şube mi, dijital mi?" ikilemi hepimizin aklındaki büyük soru işareti.

Benim tecrübelerime göre dijital kanallar genelde daha hızlı sonuç verse de, bazı özel durumlarda veya sistemin kendi içindeki bir aksaklıkta işler maalesef tıkanabiliyor. Bankadan bankaya da değişiyor bu durum, bazı bankaların mobil uygulamaları bu konuda çok daha pratik adımlar sunarken, bazılarında süreç uzayabiliyor.

En doğrusu dediğin gibi, önce dijital kanalları zorlamak, baktın olmuyor o zaman şubeye gitmek. Hem zaman kaybetmemiş olursun hem de olası bir dijital çözümü kaçırmamış olursun. Umarım tez zamanda çözülür senin de bu tür bir sorunun olursa.

Geri