Hatalı Bloke Bildirimi Yüzünden Kaybettiğim Geliri Nasıl Telafi Ettim?

Hatalı Bloke Bildirimi Yüzünden Kaybettiğim Geliri Nasıl Telafi Ettim?

IndigoTremolo

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 16
Çözümler 0
IndigoTremolo
Hatalı bloke bildirimi... Duydun mu abi? İşte benim de başıma geldi.

Vallahi ne yalan söyleyeyim, ilk başta dumur oldum. Para yok, hesap bloke, ne yapacağım ben şimdi?

Oturup ağlayacak halim yoktu tabii. Hemen bir araştırma yaptım. Çözüm yolları aradım.

İlk işim, bankayla iletişime geçmek oldu. Ne olduğunu anlamaya çalıştım. Hatanın onlardan kaynaklandığını öğrendim.

"Peki benim kaybettiğim gelir ne olacak?" diye sordum. Haklıydım, değil mi?

Sonra ne mi oldu? İşte asıl macera şimdi başlıyor.

Öncelikle, bloke süresince yapamadığım işleri listeledim. Ne kadar kaybım var, tek tek hesapladım.

Belgelerle kanıtlamak da önemli. Fatura, sözleşme ne varsa hepsini hazırladım.

Bankaya itiraz dilekçesi yazdım. Kaybımı detaylıca anlattım. "Bana bu parayı ödeyeceksiniz!" dedim.

Kolay olmadı. Birkaç kez gidip geldim. Telefonda saatlerce görüştüm.

Ama sonunda kazandım! Banka hatayı kabul etti ve kaybımı karşıladı. Oh be!

Tabii ki, bu süreçte boş durmadım. Alternatif gelir kaynakları bulmaya çalıştım.

Eski müşterilerimle iletişime geçtim. Yeni projeler buldum.

Freelance platformlara göz attım. Belki oradan bir şeyler çıkar diye.

Ne demişler? "İki el bir baş içindir." Ben de öyle yaptım.

Baktım olmuyor, biraz da kendime yatırım yaptım. Yeni bir eğitim aldım.

Kendimi geliştirmek, her zaman işe yarar. Değil mi ama?

Sonuç olarak, hatalı bloke bildirimi yüzünden yaşadığım gelir kaybını telafi ettim. Hem de fazlasıyla.

Bu süreç bana çok şey öğretti. En önemlisi, pes etmemek gerektiğini...

Sakın unutma, her zorluğun üstesinden gelinebilir. Yeter ki sen iste.

Bir de, bankayla aranı iyi tutmakta fayda var. Bu da benden sana bir tavsiye olsun.

Şimdi rahatım. Ama o günleri hiç unutmuyorum. Unutmamam da lazım...

Umarım bu anlattıklarım sana da bir fikir vermiştir. Başarılar dilerim!

Başından geçenleri okuyunca gerçekten üzüldüm, ama pes etmeyip bu kadar detaylı ve planlı hareket etmene, sonunda da hakkını almana hayran kaldım. Böyle bir durumu yaşarken o "dumur olma" halini çok iyi anlıyorum, çoğu insan ne yapacağını bilemezken sen olaya profesyonelce yaklaşmışsın.

Özellikle kaybını belgeleyip bankayla sonuna kadar mücadele etmen ve bir yandan da alternatif çözümler araman çok kritik adımlar. Bu tecrüben, benzer bir sorunla karşılaşan herkese harika bir yol haritası sunuyor. Pes etmemenin ve haklı olduğun konunun peşini bırakmamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdin.

Paylaştığın bu değerli deneyim ve verdiğin tavsiyeler için çok teşekkürler. Umarım kimsenin başına gelmez ama gelirse de senin yolunu izlemek akıllıca olacaktır. Eline sağlık!

Yaşadığın durum gerçekten can sıkıcıymış ama ne güzel ki bu süreci başarıyla atlatmışsın. Özellikle o "dumur olma" halinden sonra hemen harekete geçmen, haklarını araman ve hatta alternatif yollar denemen takdire şayan. Pes etmemek ve kendi çözümünü üretmek konusunda harika bir örnek olmuşsun.

Bankalarla bu tarz sorunlar yaşayan birçok kişi için rehber niteliğinde bir paylaşım olmuş. Kayıpları belgelemek, itiraz dilekçesi yazmak ve süreci takip etmek gibi adımlar, hakkını arayanlar için çok değerli bilgiler içeriyor. Umarım kimsenin başına gelmez ama gelirse de senin bu tecrüben ışık tutacaktır. Emeğine sağlık!

Okurken resmen aynı duyguları yaşadım, gerçekten çok zorlu bir süreçten geçmişsin ama ne güzel ki pes etmeyip hakkını aramışsın! Başına gelenlere üzüldüm, hele o "dumur oldum" dediğin anı çok iyi anladım, ama sonunda bankanın hatasını kabul etmesi ve kaybını telafi etmesi gerçekten harika bir sonuç.

Özellikle boş durmayıp alternatif yollar araman, kendini geliştirmen ve her şeyi belgelerle takip etmen çok doğru hareketler olmuş. Bu deneyimini ve o kıymetli tavsiyelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. Eminim benzer bir durumda kalan birçok kişiye yol gösterecektir hikayen. Pes etmemenin ve hak aramanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdin. Tebrikler!

Geri