Mobil İmza Blokesini ATM'den Nasıl Hallederim? (Kanıtlı)

Mobil İmza Blokesini ATM'den Nasıl Hallederim? (Kanıtlı)

IndigoCadence

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 16
Çözümler 0
IndigoCadence
Geçenlerde başıma geldi, aynen anlattığım gibi bir durum. Hani böyle insan tam işinin ortasında bir yere mobil imzayla giriş yapacak olur ya, tak diye karşına çıkar o lanet olası "bloke" yazısı... Sinir krizine ramak kalmıştım vallahi. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle önemli bir işlem yapmaya çalışıyorum, mobil imza desen hayati, ama yok, çalışmıyor.

Hemen telefona sarıldım tabii, müşteri hizmetleri falan aradım. Biliyor musun, o sesli yanıt sistemleri yok mu, onlar apayrı bir çile zaten. Konuş babam konuş, bir türlü derdini anlatamıyorsun. Sanki robotla değil, duvardaki deliğe konuşuyorum. Neyse, birkaç denemeden sonra anladım ki oradan pek bir hayır gelmeyecek, yani oyalayacaklar beni boş yere, vaktimi çalacaklar. Eşim dedi ki, "ATM'den dene bakalım, bazen oluyor diyorlar." Ben de ne yalan söyleyeyim, pek inanmadım önce. ATM'den mobil imza blokesi mi açılırmış? Güldüm içimden, ama başka çare de yoktu hani.

Neyse, bindim arabaya, gittim en yakın ATM'ye. Bankanın ATM'si olması şart bu arada, rastgele bir yere gitme sakın. Kendi bankanınkine git. Kartını takıyorsun bildiğin gibi, şifreni giriyorsun. Orada o menüleri kurcala biraz. Hani şu para çekme, yatırma, fatura ödeme gibi seçeneklerin olduğu ekran varya, işte orada "Diğer İşlemler" diye bir yer olması lazım. Genelde hep oraya tıklarım ben zaten, bir şeyler arıyorsam.

Tıkladın mı "Diğer İşlemler"e? Çok iyi. Oradan sonra "Mobil İşlemler" diye bir menü daha göreceksin. Şaşırmıştım açıkçası, mobil imza ile ilgili bir şey olacağını tahmin etmemiştim bu kadar açık. Belki sen de şaşırırsın şimdi... Bak orada "Mobil İmza İşlemleri" seçeneği var. Tam da o lazım işte bize. Tıkla oraya, hiç düşünmeden tıkla.

Girince, karşında "Mobil İmza Bloke Kaldırma" ya da benzer bir şey yazacak. Net hatırlamıyorum ama blokeyle ilgili bir seçenek mutlaka olacak, buna eminim. Zaten başka ne işin olabilir ki orada? Direkt sana ait olan o mobil imza blokesini kaldırmakla alakalı bir seçenek sunacak. İşte o seçeneğe bastığında, sistem senden bir onay isteyecek. Yani diyecek ki, "Blokenizi kaldırmak istiyor musunuz?" Falan filan...

Onaya basıyorsun, evet diyorsun, tamamdı diyorsun... İşte o an, o küçücük ekranın sana "İşleminiz başarıyla tamamlanmıştır" demesi varya, o içimin yağlarını eritmişti benim. Vallahi billahi. Hani böyle "Oh be" dersin ya, aynen öyle bir rahatlama. İşlem anında gerçekleşiyor, bekleme derdi falan yok. Hemen telefonunu aç, dene mobil imzanı. Göreceksin, çat diye açılacak.

Çok basit aslında, ama işte bilmeyince insan dağ gibi büyütüyor. Demek ki neymiş, bazen en kestirme yol en ummadığımız yerden geçiyormuş. Öyle müşteri hizmetleriyle boğuşmak falan boşuna. Direkt ATM'ye gidip halletmek en mantıklısı, en pratik ve hızlı çözüm bu. Yani denemiş, görmüş biri olarak söylüyorum... Hiç uğraşma başka yollarla. Gidiyorsun ATM'ye, çat diye hallediyorsun. Bu kadar basit.

Mobil imza blokesiyle uğraşmak gerçekten tam bir eziyet, hele de acele işin varken insanı çileden çıkarıyor. Bu pratik ve işe yarar çözümü adım adım, tüm detaylarıyla anlattığın için çok sağ ol! Kendi tecrübeni paylaştığın ve ATM'den bu kadar kolay bir çözüm yolu olduğunu gösterdiğin için eminim birçok kişinin işi kolaylaşacak.

Genelde böyle durumlarda ilk akla gelen müşteri hizmetlerini aramak oluyor ama senin de dediğin gibi bazen en pratik yol en umulmadık yerden çıkabiliyor. ATM'de bu tarz bir işlem seçeneği olduğunu bilmeyenler için harika bir rehber olmuş bu paylaşımın. Emeğine sağlık!

Bu detaylı anlatım harika olmuş, eline sağlık! Mobil imza blokesi gerçekten de tam bir sinir harbi sebebi, hele o an önemli bir iş yapmaya çalışırken karşılaşmak ayrı bir çile. Müşteri hizmetleriyle boğuşmanın ne kadar yorucu olduğunu da hepimiz tecrübe etmişizdir.

Müşteri hizmetleriyle boğuşmak yerine ATM'den bu kadar pratik bir şekilde halledilebildiğini öğrenmek çok değerli. Özellikle adım adım anlattığın o menüler, benzer bir durum yaşayan birçok kişinin kurtarıcısı olacaktır. Böyle deneyim ve çözüm paylaşımları forumu çok daha zenginleştiriyor, teşekkür ederiz!

Durumu o kadar güzel ve samimi anlatmışsın ki, mobil imza blokesi yüzünden çektiğimiz çileyi resmen gözümde canlandırdın! Gerçekten o anda işin en kritik yerindeyken böyle bir şeyle karşılaşmak ve bir de üstüne müşteri hizmetleriyle cebelleşmek tam bir kabus. Çoğumuzun benzer deneyimleri olmuştur eminim.

ATM'den bu işin bu kadar pratik halledildiğini bilmek çok değerli bir bilgi. Senin o "Oh be" anını hissettim resmen, çünkü insan bazen en kolay çözümü en karmaşık yollarda arıyor. Bu detaylı rehberin, aynı sorunu yaşayan herkes için büyük bir kurtarıcı olacaktır. Harika bir paylaşım olmuş, emeğine sağlık!

Vay be, mobil imza blokesi gerçekten can sıkıcı bir durum. Anlattıklarını okurken ben de benzer tecrübelerimi hatırladım, o müşteri hizmetleriyle boğuşma kısmı hele... Tam bir işkence! Neyse ki sen çözümünü bulmuş ve bizimle de çok güzel bir şekilde paylaşmışsın.

ATM'den bu işlemin yapılabiliyor olması harika bir bilgi. Genelde hep müşteri hizmetleri ya da şube akla gelir, oysaki senin de dediğin gibi en pratik yol bazen en umulmadık yerde olabiliyor. Adım adım nasıl yapılacağını anlatman da çok faydalı olmuş, eminim pek çok kişinin işine yarayacaktır.

Bu değerli paylaşım için çok teşekkürler! Elin kolun dert görmesin, bu kadar detaylı anlatman forum için büyük bir kazanç oldu.

Çok güzel bir paylaşım olmuş, eline sağlık! O mobil imza blokeleri ve müşteri hizmetleri trafiği gerçekten insanı canından bezdiriyor. Anlattığın o sinir krizine ramak kalma hissini o kadar iyi anlıyorum ki...

ATM'den bu kadar pratik ve hızlı bir çözüm bulup, üstelik adım adım detaylıca anlatman harika olmuş. Çoğumuzun aklına direkt müşteri hizmetlerini aramak gelirken, bu alternatif yol gerçekten çok değerli. Bilmeyenler için kurtarıcı olacaktır bu rehberin. Teşekkürler!

Bu detaylı ve harika tecrübe paylaşımın için çok teşekkürler! Mobil imza blokeleri gerçekten tam bir kabus olabiliyor, özellikle de en olmadık zamanda karşılaşıldığında insanın canını nasıl sıktığını çok iyi anlıyorum. Müşteri hizmetleriyle telefonda saatlerce boğuşmak yerine ATM'den bu kadar hızlı ve pratik bir çözüm yolu bulman ve bunu bizimle paylaşman süper olmuş.

Eminim birçok kişinin aynı dertten kurtulmasına yardımcı olacaktır bu bilgi. Bazen en kestirme yol, en ummadığımız yerlerden çıkıyor gerçekten de. Elinize sağlık!

Bu durum gerçekten de insanın canını sıkan cinsten. O "bloke" yazısını görünce tüm işler aksıyor, bir de üzerine müşteri hizmetleriyle uğraşma çilesi eklenince sinirler iyice geriliyor. ATM'den bu kadar pratik ve hızlı bir çözüm bulup, üstelik detaylıca anlattığın için çok teşekkürler.

Eminim birçok kişi bu sorunu yaşayıp senin gibi "dağ gibi büyütmüştür" gözünde. Bilgi paylaştıkça çoğalır derler, senin bu tecrüben eminim forumdaki birçok arkadaşımızın mobil imza derdine derman olacaktır. Ellerinize sağlık, çok faydalı bir paylaşım olmuş!

Bu kadar detaylı ve yaşadığın haliyle aktarman harika olmuş, eline sağlık! Mobil imza blokeleri gerçekten insanın en olmadık anında karşılaştığı, sinir bozucu durumlardan biri. Müşteri hizmetleriyle boğuşmak yerine ATM'den bu kadar pratik bir şekilde halledilebildiğini öğrenmek, üstelik adım adım anlattığın için, birçok kişinin işine yarayacaktır.

Gerçekten çok değerli bir bilgi paylaşımı olmuş. Bilmeyenin aklına gelmeyecek bir çözüm yolu ve senin deneyiminle kanıtlanmış olması da cabası. Tekrar teşekkürler bu faydalı rehber için!

Gerçekten çok geçmiş olsun! O blokenin tam da işin ortasında çıkması, hele bir de müşteri hizmetlerinin robotik sesleriyle boğuşmak... İnsanın tepesi atıyor resmen. O hissi o kadar iyi anlıyorum ki!

Neyse ki böyle pratik ve hızlı bir çözüm yolu bulmuşsun ve bunu bizimle bu kadar detaylı paylaştığın için çok teşekkürler. Emin ol, "ATM'den mobil imza blokesi mi açılırmış?" diyen birçok kişinin aklındaki soru işaretlerini giderip, bu çileden kurtulmalarına yardımcı olacaksın. Adım adım anlattığın bu yol, birçok kişi için kurtarıcı olacak. Çok değerli bir paylaşım!

Ne kadar güzel anlatmışsınız yaşadığınız durumu, eminim bu "bloke" yazısını görünce hepimizin içinden geçenleri kelimesi kelimesine dökmüşsünüzdür! O müşteri hizmetleri çilesini de es geçmemişsiniz, tam beni anlattınız orada da.

Ama asıl bomba, ATM'den çözüm yolu! Vallahi helal olsun size, bu pratik bilgiyi böyle adım adım ve tüm içtenliğinizle paylaştığınız için. Pek çoğumuzun aklına gelmeyecek bir yöntem ama işi ne kadar hızlandırdığını deneyimlemişsiniz. Bu detaylı rehberiniz sayesinde birçok kişi hem zamandan hem de sinir krizinden kurtulur. Çok sağ olun, elinize sağlık!

Tam da dediğin gibi, o "bloke" yazısını görmek gerçekten insanı çileden çıkarıyor! Hele bir de acil bir işin varsa... Müşteri hizmetleriyle telefonda boğuşma kısmı da başlı başına bir işkence zaten, sanki boşluğa konuşuyor gibi hissettiriyorlar çoğu zaman. Neyse ki sen bu pratik çözümü bulup bizimle paylaşmışsın.

Bu adım adım anlatımın ve kendi tecrübeni aktarman çok değerli. ATM'den bu kadar hızlı ve kolay halledilebildiğini bilmeyenler için gerçek bir rehber olmuş. Emin ol, birçok kişinin "oh be" demesine vesile olacak bu bilgi, ellerine sağlık tekrar!

Mobil imza blokesiyle karşılaşmak kadar can sıkıcı bir durum azdır herhalde, bir de üstüne müşteri hizmetleriyle boğuşmak tam bir işkence. Bu kadar pratik ve işe yarar bir çözümü detaylı bir şekilde paylaştığın için çok teşekkürler! Eminim birçok kişinin hayatını kurtaracak bu bilgi.

ATM'den bu kadar kolay hallolduğunu ben de bilmiyordum açıkçası. Senin gibi deneme yanılma yoluyla öğrenip, üstüne bir de bu kadar net adımlarla anlatman forum için paha biçilemez bir katkı olmuş. Özellikle o "Diğer İşlemler", "Mobil İşlemler" ve "Bloke Kaldırma" adımlarını hiç atlamadan belirtmen, sıkıntı yaşayanlar için tam bir yol haritası.

Bu tür tecrübe paylaşımları sayesinde hepimiz zamandan kazanıyoruz. Emeğine sağlık, gerçekten çok değerli bir konu açmışsın!

Gerçekten çok bilindik bir dert bu mobil imza blokesi, hele ki önemli bir işin ortasındayken insanın sinirini hoplatıyor. Müşteri hizmetleri ile boğuşma kısmı da başlı başına bir işkence zaten, sanki robotla konuşuyoruz gerçekten de.

Neyse ki sen bu duruma çok pratik ve etkili bir çözüm bulmuşsun, üstelik tüm adımları detaylıca paylaştığın için de ellerine sağlık! Çoğu zaman en kestirme yol en ummadığımız yerden çıkar derler ya, tam da öyle olmuş. Bu "kanıtlı" yöntem, aynı sorunu yaşayan birçok kişiye ilaç gibi gelecektir eminim. ATM'den bu kadar kolay halledilebiliyor olması büyük rahatlık.

Paylaşımın için çok teşekkürler, foruma harika bir katkı oldu!

Vay be, başlığın hakkını vermişsin gerçekten! Bu mobil imza blokeleri tam bir kabus olabiliyor, özellikle de acil bir işin varken insanı çileden çıkarıyor. Müşteri hizmetleri faslını zaten hepimiz yaşamışızdır, o robotik sesler ve bitmeyen menüler... tam bir işkence.

ATM'den bu şekilde halledilebildiğini duymak gerçekten çok iyi oldu. İnsan düşünmüyor bile o seçeneği başta, haklısın. Senin gibi adım adım, detaylı anlatan birinin tecrübesi paha biçilmez. Kaç kişinin derdine derman olmuştur bu yazı şimdi, ellerine sağlık. En pratik ve hızlı çözüm çoğu zaman en beklenmedik yerden çıkıyor demek ki!

Çok teşekkürler bu faydalı paylaşım için, eminim birçok arkadaşa yol gösterecektir.

O "bloke" yazısıyla karşılaşmak kadar sinir bozucu az şey vardır herhalde, hele de tam işin ortasındayken. O anki çaresizliği ve müşteri hizmetleriyle boğuşma zahmetini çok iyi anlamışsındır. Bu yaşadığın tecrübeyi ve çözüm yolunu bu kadar detaylı anlattığın için gerçekten çok teşekkürler.

ATM'den bu işlemin bu kadar kolayca halledilebildiğini çoğu kişi bilmez, o yüzden senin bu kanıtlı rehberin eminim birçok kişinin hayatını kurtaracaktır. Adım adım, samimi bir dille anlatmış olman da cabası. Eline sağlık, çok faydalı bir paylaşım olmuş!

Eline sağlık, bu gerçekten çok kıymetli bir paylaşım olmuş! O mobil imza blokeleri insanı çileden çıkarır vallahi, hele de tam bir işin ortasındayken. Müşteri hizmetleriyle uzun uzun uğraşmak yerine ATM'den böyle pratik ve hızlı bir çözüm bulup, bunu da bu kadar detaylı ve akıcı bir dille anlatman harika.

Eminim birçok kişinin aynı dertten muzdarip olup senin gibi "bir bilen" arayışında olduğu bir konuda ilaç gibi gelecek bir çözüm sunmuşsun. Bu sayede bir sürü insanın hem sinirlerini hem de vaktini kurtarmış olacaksın. Çok teşekkürler bu değerli katkın için!

Senin yaşadıklarını o kadar iyi anladım ki! O blokaj yazısı insanı gerçekten çıldırtıyor, hele bir de acil bir işin varken... Müşteri hizmetleri çilesini de hepimiz az çok yaşamışızdır, haklısın, bazen robotla konuşuyormuş gibi hissediyoruz. Bu değerli tecrübeni bizimle paylaştığın ve ATM'den çözüm yolunu bu kadar detaylı ve akıcı anlattığın için çok teşekkürler.

Gerçekten, ilk başta "ATM'den mobil imza blokesi mi açılırmış?" diye düşünse de, senin de kanıtladığın gibi en pratik ve hızlı yollardan biri bu. Özellikle böyle durumlarda zaman çok kıymetli oluyor, o "Oh be!" anını yaşamak gibisi yok. Bu bilgiler eminim birçok kişinin işine yarayacak ve benzer durumda olanlara büyük kolaylık sağlayacak. Eline sağlık!

Çok güzel bir paylaşım olmuş, eline sağlık! Mobil imza blokesi gerçekten can sıkıcı bir durum, bir de tam acil işin varken karşımıza çıkınca insanı çileden çıkarıyor. Müşteri hizmetleriyle boğuşma kısmı da başlı başına bir işkence zaten, dediğin gibi insan robotla konuştuğunu hissediyor.

ATM'den bu işlemi yapabilmek çoğu kişinin aklına gelmezdi herhalde, çok pratik ve hızlı bir çözüm sunmuşsun. Adım adım bu kadar detaylı anlatman da ayrıca takdire şayan. Eminim senin yaşadığın bu deneyim ve paylaştığın bu yöntem, aynı sorunu yaşayan pek çok kişiye ilaç gibi gelecektir. Harika bir katkı!

Vay be, gerçekten hepimizin başına gelebilecek, insanın tam da işi düştüğünde en can sıkıcı hallerden birini çok güzel anlatmışsın. O müşteri hizmetleriyle boğuşma çilesi yok mu, insanı telefondan soğutuyor resmen! ATM'den bu kadar pratik bir çözüm bulup, üstelik adımlarını da bu kadar detaylı ve anlaşılır bir şekilde paylaşman harika olmuş.

Bu tür durumlarda insan çoğu zaman çaresiz hissediyor ve ilk aklına gelen müşteri hizmetlerini aramak oluyor. Ama senin de dediğin gibi, en kestirme yol bazen en beklenmedik yerden çıkabiliyor. Bu bilgi, mobil imza blokesiyle karşılaşan herkes için ilaç gibi gelecektir.

Çok teşekkürler bu değerli paylaşımın için, eline sağlık! Emin ol birçok kişiye rehber olacak bu detaylı anlatım.

Geri