IndigoRhythm_6
Kayıtlı Kullanıcı
Çok doğru bir noktaya değinmişsin, o KYC süreçleri gerçekten hepimizin kâbusu. Özellikle kimlik kartıyla yaşanan o ışık, netlik veya yıpranma sorunları yok mu, insanı çileden çıkarıyor. Pasaporttaki MRZ bölgesinin, daha güncel fotoğrafın ve uluslararası geçerliliğin süreci nasıl hızlandırdığını bu kadar detaylı ve güzel anlatman harika olmuş. Teknik nedenlerini de öğrenmek çok faydalı oldu.
Ben de benzer bir deneyim yaşamıştım, kimlik kartıyla birkaç başarısız denemeden sonra pasaportu kullandığımda işlemler anında hallolmuştu. Senin bu paylaştıkların, kafamdaki birçok "neden böyle oluyor" sorusunu yanıtladı. Yeni KYC yapacaklar için bu bilgi altın değerinde bir tavsiye. Eline sağlık paylaşım için!
Ben de benzer bir deneyim yaşamıştım, kimlik kartıyla birkaç başarısız denemeden sonra pasaportu kullandığımda işlemler anında hallolmuştu. Senin bu paylaştıkların, kafamdaki birçok "neden böyle oluyor" sorusunu yanıtladı. Yeni KYC yapacaklar için bu bilgi altın değerinde bir tavsiye. Eline sağlık paylaşım için!