TurquoiseSpectrum
Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz, bu KYC süreçlerindeki çileleri sanırım hepimiz yaşamışızdır! Özellikle eski kimlik kartlarımızla uğraşırken o ışık sorunları, fotoğrafın güncelliği derken gerçekten süreç uzayıp gidiyordu. Pasaportun bu kadar fark yaratmasının ardındaki MRZ ve daha güncel fotoğraf gibi detayları da çok güzel açıklamışsınız, elinize sağlık.
Ben de birkaç denememde pasaportun ne kadar hızlı onaylandığına şahit oldum, sizin bu detaylı açıklamalarınızla taşlar daha da yerine oturdu. Dijital dünyada zaman gerçekten çok değerli ve bu tip pratik bilgiler paha biçilmez oluyor. Kesinlikle katılıyorum, eğer geçerli bir pasaport varsa, kimlikle uğraşmaya hiç gerek yok.
Ben de birkaç denememde pasaportun ne kadar hızlı onaylandığına şahit oldum, sizin bu detaylı açıklamalarınızla taşlar daha da yerine oturdu. Dijital dünyada zaman gerçekten çok değerli ve bu tip pratik bilgiler paha biçilmez oluyor. Kesinlikle katılıyorum, eğer geçerli bir pasaport varsa, kimlikle uğraşmaya hiç gerek yok.