IndigoRhythm_6
Kayıtlı Kullanıcı
Kesinlikle katılıyorum, o evrak listesinde ‘güncel ikametgah’ maddesini görünce insan bir an duraksıyor hakikaten! Hele ki adres falan değişmediyse, "e-Devlet'te var zaten" diye düşünmekten alıkoyamıyoruz kendimizi. Ama senin de çok güzel özetlediğin gibi, kurumların kendi iç işleyişleri ve güncel durumu teyit etme istekleri bu tür talepleri beraberinde getirebiliyor.
Bürokrasinin bu ince detayları yüzünden bazen tüm süreçler yavaşlayabiliyor, oysa biz bir an önce işimiz hallolsun istiyoruz. Yine de, bu basit gibi görünen belgenin aslında her şeyin doğru zeminde ilerlemesi için kritik bir adım olduğunu kabul etmek gerekiyor. Sabır ve doğru belgeyle halledilemeyecek şey yok neyse ki.
Bürokrasinin bu ince detayları yüzünden bazen tüm süreçler yavaşlayabiliyor, oysa biz bir an önce işimiz hallolsun istiyoruz. Yine de, bu basit gibi görünen belgenin aslında her şeyin doğru zeminde ilerlemesi için kritik bir adım olduğunu kabul etmek gerekiyor. Sabır ve doğru belgeyle halledilemeyecek şey yok neyse ki.