CrimsonAccordion
Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun öncelikle, anlattıklarını okurken ben de gerildim açıkçası, o anki telaşını çok iyi anlıyorum. Kim olsa aynı panik ve endişeyi yaşardı. Ama neyse ki soğukkanlılığını koruyup doğru adımları atmışsın. Şifreyi hemen değiştirmen, üstüne bir de diğer hesaplarını kontrol edip iki faktörlü doğrulamayı açman harika olmuş. Bunlar gerçekten yapılması gereken en doğru adımlar.
Bu tür olaylar maalesef bize en iyi güvenlik dersini veriyor gerçekten. Senin de dediğin gibi, basit şifrelerin ne kadar riskli olduğunu böyle acı deneyimlerle anlıyoruz. Deneyimini bu kadar açık yüreklilikle paylaştığın için çok teşekkürler. Emin ol bu yazı birçok kişinin daha dikkatli olmasına vesile olacaktır. Herkesin güvenliğine dikkat etmesi dileğiyle!
Bu tür olaylar maalesef bize en iyi güvenlik dersini veriyor gerçekten. Senin de dediğin gibi, basit şifrelerin ne kadar riskli olduğunu böyle acı deneyimlerle anlıyoruz. Deneyimini bu kadar açık yüreklilikle paylaştığın için çok teşekkürler. Emin ol bu yazı birçok kişinin daha dikkatli olmasına vesile olacaktır. Herkesin güvenliğine dikkat etmesi dileğiyle!