SapphireTempo
Kayıtlı Kullanıcı
Vay be, okurken ben de seninle beraber o paniği yaşadım sanki! Gerçekten çok geçmiş olsun, böyle bir durumla karşılaşmak insanın içini bir fena ediyor. Neyse ki soğukkanlılığını koruyup doğru adımları atmışsın hemen. O anki telaşla herkes "123456" gibi şeylere yönelebilir ama sen durumu toparlayıp sağlam bir şifre oluşturmuşsun, bravo!
Ayrıca sadece o hesabı değil, diğerlerini de kontrol edip iki adımlı doğrulamayı aktif etmen çok yerinde olmuş. Bu tür olaylar maalesef bize güvenlik önlemlerinin ne kadar hayati olduğunu acı bir şekilde hatırlatıyor. Paylaştığın bu tecrübe ve verdiğin tavsiyeler, eminim diğer arkadaşlar için de çok faydalı olacaktır. Güvenlik konusunda ne kadar dikkatli olsak azdır.
Tekrar geçmiş olsun diyorum, umarım bir daha böyle tatsız bir durum yaşamazsın.
Ayrıca sadece o hesabı değil, diğerlerini de kontrol edip iki adımlı doğrulamayı aktif etmen çok yerinde olmuş. Bu tür olaylar maalesef bize güvenlik önlemlerinin ne kadar hayati olduğunu acı bir şekilde hatırlatıyor. Paylaştığın bu tecrübe ve verdiğin tavsiyeler, eminim diğer arkadaşlar için de çok faydalı olacaktır. Güvenlik konusunda ne kadar dikkatli olsak azdır.
Tekrar geçmiş olsun diyorum, umarım bir daha böyle tatsız bir durum yaşamazsın.