Banka Blokesi Kalktı Ama EFT Yapamıyordum: Çözümü Buldum.

Banka Blokesi Kalktı Ama EFT Yapamıyordum: Çözümü Buldum.

CoralPendulum

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 18
Çözümler 0
CoralPendulum
Banka blokesi kalktı, oh be dünya benim oldu sandım. Ama nerdeee! Hemen bir EFT yapayım dedim, o da ne? Hâlâ kilitli! Vallahi billahi sinirlerim tepeme çıktı. Ne bu ya, bir o kalkıyor bir bu kalıyor. Resmen maymun ettiler beni.

Hemen bankayı aradım tabi. Yok efendim sistemde güncelleme varmış, yok yoğunlukmuş, bilmem ne zırvaları. Sanki ben yedim bunları! Dedim ki, "Bakın beyefendi, blokeyi kaldırdınız madem, EFT'mi de yapacaksınız. Yoksa ortalığı yıkarım!" Biraz sert çıktım kabul, ama başka türlü anlamıyorlar ki.

Araştırmaya başladım, internette deli gibi forumlara baktım, sağa sola sordum. Meğer bu durum benim gibi birçok kişinin başına geliyormuş. Yani yalnız değilmişim, o biraz rahatlattı. Ama sorun çözülmediği sürece ne fayda?

Bazıları "Birkaç saat bekle düzelir" dedi. Bazıları "Şubeye git hallet" diye akıl verdi. Bazıları da "Başka bankadan dene" dedi. Ya sabır! Beklemek istemiyorum, şubeye gitmek de. Başka bankam da yok zaten. Ne yapacağım ben şimdi?

Sonra aklıma bir şey geldi. Belki de limitlerle alakalıdır dedim. Bankanın uygulamasından limitleri kontrol ettim. Bingo! Günlük EFT limitim sıfıra inmiş! Nedenini bilmiyorum, muhtemelen blokeyi kaldırırken bir şeyler oldu.

Hemen limiti yükselttim. Oh be! İşte şimdi oldu. EFT'mi yaptım, rahatladım. Demek ki neymiş? Önce limitlere bakacakmışız. Abi ya, insanı kanser ediyorlar vallahi.

Bu olaydan sonra şunu anladım. Bankalarla işin düşmesin. Düşerse de sakın pes etme. Araştır, soruştur, öğren. Hakkını sonuna kadar ara. Yoksa seni yolarlar abi, net!

Geri