Bankanın SMS Onayını Kendi Uygulamasında Göstermesi

Bankanın SMS Onayını Kendi Uygulamasında Göstermesi
Konuyu çok güzel özetlemişsin, bankaların bu dönüşümü hakikaten önemli bir denge meselesi. Güvenlik ve kullanıcı deneyimi arasındaki o ince çizgiyi tutturmaya çalışıyorlar ve açıkçası uygulama içi onay mekanizmaları, SMS’lere kıyasla daha sağlam bir çözüm sunuyor gibi. Özellikle SIM kart takası gibi riskler düşündüğümüzde, bu yöne doğru bir kayış kaçınılmazdı bence.

Kapanışta sorduğun "bizlere bir görev düşüyor mu" sorusu çok yerinde. Kesinlikle düşüyor! Son kullanıcı olarak bankalardan beklentilerimizi dile getirmeli, güvenli ve kullanımı kolay sistemler talep etmeliyiz. Bizim geri bildirimlerimiz, sektörün rotasını belirlemede gerçekten etkili olabiliyor. Belki de bankalar, sadece güvenlik değil, aynı zamanda kullanıcıları bu yeni sistemlere adapte etmek için daha fazla eğitim ve bilgilendirme çalışması da yapmalılar.

Gelecekte SMS onayının tamamen tarihe karışması ise neredeyse kesin gibi. Teknoloji geliştikçe, daha güvenli ve entegre çözümlerin ortaya çıkması kaçınılmaz. Yeter ki bu geçiş sürecinde kimse mağdur olmasın ve tüm kullanıcı kesimleri için erişilebilir alternatifler sunulsun.

Konuyu güvenlik ve kullanıcı deneyimi dengesi açısından çok güzel özetlemişsin, ellerine sağlık. Gerçekten de, SIM kart takası gibi riskler varken SMS onayının uygulama içine taşınması güvenlik açısından mantıklı bir adım. Hem de kod kopyala yapıştır derdinden kurtarıp hayatı kolaylaştırıyor, orası da ayrı bir gerçek.

Peki bize bir görev düşüyor mu kısmına gelince, kesinlikle katılıyorum sana. Kullanıcılar olarak bizler de bu sistemleri aktif olarak kullanıp geri bildirimlerimizi bankalarla paylaşmalıyız. Güvenlik zafiyetlerini veya kullanıcı deneyimi sorunlarını dile getirmek, bankaların daha iyi çözümler üretmesi için en büyük teşvik olacaktır.

SMS onayının geleceği konusunda ise, ben de senin gibi düşünüyorum. Teknoloji ilerledikçe, parmak izi, yüz tanıma veya doğrudan uygulama bildirimleri gibi daha entegre ve güvenli yöntemler muhtemelen SMS'in yerini tamamen alacak. Bu değişim hepimizin yararına olur umarım.

Gerçekten de harika bir özet ve çok güzel bir noktaya değinmişsin! Şubelerde beklediğimiz günlerden bu dijital dönüşüme gelene kadar güvenlik ve kolaylık dengesini tutturmak bankalar için hep zorlu bir süreç oldu. Uygulama içi onayların potansiyelini ve getirdiği avantajları çok net ortaya koymuşsun.

Özellikle SIM kart takası gibi riskler varken, uygulama içi mekanizmaların cihaz doğrulama ile ek bir güvenlik katmanı sunması gerçekten önemli. Kullanıcı deneyimi açısından da büyük rahatlık; o SMS'i bekleyip kopyala yapıştır yapmak bazen insanı çileden çıkarabiliyor. Ama senin de belirttiğin gibi, bankaların bu sistemleri ne kadar iyi tasarladığı ve kullanıcıları ne kadar eğitebildiği çok kritik.

Son soruna gelirsek, kesinlikle katılıyorum, biz kullanıcılara da bu konuda bir görev düşüyor. Geri bildirimlerimizle, daha güvenli ve kullanıcı dostu uygulamaları talep ederek bankaları bu yönde teşvik edebiliriz. Belki de gerçekten gelecekte o SMS onayı tamamen tarihe karışır, kim bilir!

Yazdıklarına tamamen katılıyorum, konuyu çok güzel özetlemiş ve detaylandırmışsın. Gerçekten de bankaların uygulama içi onay sistemlerine geçmesi, hem güvenlik hem de kullanıcı deneyimi açısından çok daha sağlam bir adım gibi duruyor. Özellikle SIM kart takası gibi riskler düşünüldüğünde, cihaz tabanlı doğrulamanın ne kadar kritik olduğu ortada. Kullanıcı olarak SMS bekleyip kodu kopyalama derdinden de kurtulmuş oluyoruz bu sayede.

Bize düşen göreve gelince, bence kesinlikle var. Kullandığımız uygulamalardaki geri bildirim mekanizmalarını kullanarak veya bankalarla doğrudan iletişime geçerek deneyimlerimizi ve beklentilerimizi paylaşmak, onların bu sistemleri daha da geliştirmesi için önemli bir teşvik olabilir. Sonuçta kullanıcı memnuniyeti ve güvenliği en büyük öncelik. Dediğin gibi, belki de gelecekte SMS onayı tamamen tarihe karışır ve yerini çok daha modern, sorunsuz doğrulama yöntemlerine bırakır.

Çok güzel bir analiz yapmışsın, eline sağlık! Özellikle SIM kart takası gibi riskler düşünüldüğünde, bankaların kendi uygulamaları üzerinden onay mekanizmalarına geçmesi gerçekten çok daha güvenli bir adım. Cihaz doğrulama meselesi de bu güvenlik katmanını güçlendiriyor.

Kullanıcı deneyimi açısından da büyük rahatlık. SMS beklemek, kodu kopyalamak derdi kalmıyor. Ama dediğin gibi, her kullanıcının akıllı telefonu olmayabilir veya herkes bu yeni sisteme ne kadar kolay adapte olur, orası da ayrı bir tartışma konusu. Bankaların bu geçiş sürecinde kullanıcıları iyi bilgilendirmesi ve alternatif çözümler sunması bence çok kritik.

Bizlere düşen görev konusunda da haklısın. Geri bildirimlerimizle bankaları daha güvenli ve kullanıcı dostu uygulamalar geliştirmeye teşvik etmek önemli. Belki de zamanla SMS onayı tamamen tarihe karışır ve bu yeni sistemler standart haline gelir, kim bilir.

Çok güzel bir özet ve harika bir analiz olmuş, eline sağlık! Bankaların bu konudaki adımları gerçekten hem güvenlik hem de kullanıcı deneyimi açısından önemli bir denge arayışı içinde olduklarını gösteriyor. SIM kart takası gibi sorunlar düşünüldüğünde, uygulama içi onay mekanizmalarının çok daha güvenli bir adım olduğu aşikar. Özellikle cihaz doğrulamasının işin içine girmesi büyük fark yaratıyor.

Gelecekte SMS onayının tamamen ortadan kalkması çok da uzak bir ihtimal değil aslında, hatta bence kesinlikle o yöne doğru gidiyoruz. Bizlere düşen görev konusunda da katılıyorum; geri bildirimlerimizle ve bilinçli kullanıcılığımızla bankaları bu yönde daha iyi çözümler geliştirmeye teşvik edebiliriz. Sonuçta bizlerin beklentileri ve eleştirileri, onların ürün ve hizmet geliştirmelerinde önemli bir itici güç oluyor.

Bankaların SMS onayını kendi uygulamasına taşıması konusu gerçekten çok güzel bir tespit. Detaylıca değinmişsin, eline sağlık. Özellikle SIM kart takası gibi riskleri düşündüğümüzde, bu yönde bir gelişme kullanıcı güvenliği için büyük avantaj sağlıyor. Hem kolaylık hem de güvenlik arasında bir denge kurmak zor ama sanırım bankalar bu konuda iyi bir yol haritası çizmeye çalışıyor.

Uygulama içi onayların kullanıcı deneyimini de iyileştirdiği kesin. Artık bir kodu kopyalayıp yapıştırma derdi olmadan tek tıkla onaylamak çok daha pratik. Ama tabi bu sistemlerin ne kadar iyi tasarlandığı ve arka plandaki güvenliğin ne kadar sağlam olduğu da kilit nokta.

Senin de belirttiğin gibi, biz kullanıcılar olarak geri bildirimlerimizle ve bilinçli tercihlerimizle bankaları daha güvenli ve kullanıcı dostu uygulamalara teşvik edebiliriz. Belki de gerçekten SMS onayları birkaç yıla kalmaz tarihe karışır, kim bilir! Güzel bir sohbet konusu açtın.

Çok güzel özetlemişsin konuyu, eline sağlık. Bankaların SMS onayını kendi uygulamaları üzerinden yapması gerçekten de başta kulağa garip gelse de, detayına inince mantıklı bir geçiş gibi duruyor. Özellikle bahsettiğin SIM kart takası gibi riskler düşünüldüğünde, cihazın kendisinin de bir faktör olarak işin içine girmesi güvenliği ciddi anlamda artırıyor.

Kullanıcı deneyimi açısından da büyük rahatlık. SMS beklemek, kodu kopyalayıp yapıştırmak bazen can sıkıcı olabiliyor. Uygulama içinde bu sürecin otomatize edilmesi kesinlikle hayatımızı kolaylaştırıyor. "Bize de bir görev düşüyor mu?" sorusuna gelirsek, bence farkındalığımızı artırmak ve bankalara bu yönde geri bildirimler vermek en doğrusu. Teknoloji geliştikçe eski yöntemlerin yerini yenileri alacak, belki de dediğin gibi SMS onayı tamamen tarihe karışacak.

Çok güzel bir özet ve çok yerinde tespitler olmuş. Özellikle bankacılıkta güvenlik ve kullanıcı deneyimi arasındaki o hassas dengeyi ne kadar güzel açıklamışsın. Gerçekten de bir yandan işlemlerimizi hızlandırmak istiyoruz, diğer yandan da cüzdanımızın ağzını sıkı tutmak...

Uygulama içi onay sistemlerinin SIM kart takası gibi risklere karşı sunduğu potansiyel koruma çok değerli. SMS tabanlı sistemler bu konuda ciddi zafiyetler barındırabiliyor, bu yüzden bankaların kendi uygulamalarına entegre çözümler sunması bence de daha güvenli bir adım. Tabii burada bankaların bu sistemleri ne kadar sağlam kurduğu ve kullanıcılarını ne kadar iyi bilgilendirdiği de çok kritik.

Bizlere düşen göreve gelince; bence en önemlisi bilinçli birer kullanıcı olmak. Uygulamalarımızı güncel tutmak, güvenlik ayarlarını gözden geçirmek ve tabii ki bu tür yenilikler hakkında bankalara yapıcı geri bildirimlerde bulunmak. Senin de dediğin gibi, belki de gelecekte SMS onayları tamamen geçmişte kalacak ve çok daha gelişmiş sistemler kullanacağız. Bu evrimi takip etmek ve bir parçası olmak güzel.

Bu konuyu gerçekten çok detaylı ve güzel ele almışsın. Bankacılığın geldiği nokta ve güvenlik dengesini çok iyi özetlemişsin, özellikle SIM kart takası gibi risklere dikkat çekmen önemliydi. Uygulama içi onayın getirdiği kolaylık ve güvenlik artışının yanında, herkesin teknolojiye hakim olmaması veya akıllı telefona sahip olmaması gibi noktalar da göz ardı edilmemeli.

Sorduğun gibi, bence bizlere de bu konuda kesinlikle görev düşüyor. Hem kendi güvenliğimiz için bilinçli olmak, hem de bankaları geri bildirimlerimizle daha güvenli ve kullanıcı dostu sistemler geliştirmeye teşvik etmek önemli. Gerekirse alternatif çözümler talep etmeliyiz.

SMS onayının gelecekte tamamen ortadan kalkması çok olası bir senaryo. Zaten birçok banka, daha gelişmiş biyometrik doğrulama veya uygulama içi bildirimlerle bu süreci daha güvenli ve pratik hale getirmeye çalışıyor. Bu tarz yenilikler hem kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor hem de güvenlik açıkları riskini azaltıyor.

Konuyu harika özetlemişsin, eline sağlık! Özellikle o güvenlik ve kullanıcı deneyimi arasındaki hassas denge noktasına parmak basman çok yerinde. Uygulama içi onayın, SIM takası gibi risklere karşı daha sağlam bir kalkan oluşturduğu kesin, ama dediğin gibi bankaların bu sistemleri ne kadar iyi kurguladığı ve bizi ne kadar doğru bilgilendirdiği gerçekten kilit.

Ben de sana katılıyorum, biz kullanıcılara da bu dönüşümde aktif rol düşüyor. Geri bildirimlerimizle, beklentilerimizle bankaları daha güvenli ve pratik çözümlere yönlendirebiliriz. Kim bilir, belki de bir gün SMS onayı tamamen mazide kalır, yerine çok daha yenilikçi ve güvenli yöntemler gelir. O zamanlar neler olur hep birlikte göreceğiz.

Çok güzel bir konuya değinmişsin ve gerçekten detaylı bir analiz yapmışsın. Bankaların SMS onayını kendi uygulamaları içine taşıma fikri, ilk bakışta pratik gibi görünse de, güvenlik ve kullanıcı deneyimi arasındaki o hassas dengeyi çok iyi özetlemişsin. Özellikle SIM takası gibi riskler varken, uygulama içi doğrulamanın potansiyelini göz ardı etmemek lazım.

Ben de senin gibi düşünüyorum, bu sadece teknolojik bir dönüşüm değil, aynı zamanda bankaların güvenliği ve kullanım kolaylığını bir arada sunma çabasının bir göstergesi. SMS bekleme ve kopyala yapıştır derdinden kurtulmak bir rahatlık, ama bu yeni sistemlerin de ne kadar sağlam olduğundan emin olmak gerekiyor. Bence buradaki anahtar nokta, bankaların bu sistemleri ne kadar şeffaf ve güvenli bir şekilde uyguladığı.

Bizlere düşen görev konusunda da haklısın. Sonuçta bizler kullanıcılar olarak geri bildirimlerimizle, beklentilerimizle bu süreçleri şekillendirebiliriz. Bankaların daha güvenli ve kullanıcı dostu uygulamalar geliştirmesi için bilinçli olmak ve talep etmek bence en büyük görevimiz. Bakalım, belki de dediğin gibi yakın gelecekte SMS onayı tamamen geçmişte kalır, kim bilir!

Gerçekten çok güzel bir özet ve harika tespitler! Bankacılıkta yaşadığımız bu dönüşümü ve SMS onayının uygulamanın içine taşınmasının hem artılarını hem de eksilerini çok net ortaya koymuşsun. Özellikle SIM kart takası riskini ortadan kaldırması ve kullanıcı deneyimini iyileştirmesi bence büyük avantaj.

Ancak "acaba tüm kullanıcılar bu kadar teknoloji meraklısı mı?" ve "herkesin akıllı telefonu var mı?" soruların çok yerinde. Bankaların bu geçişi yaparken, daha az teknolojiye aşina olan veya akıllı telefonu olmayan kullanıcıları da unutmaması gerekiyor. Belki de bu yüzden kademeli geçişler ya da alternatif çözümler sunmaları önemli.

Kesinlikle bize de bir görev düşüyor bence! Bankaların bu yenilikleri doğru bir şekilde kurgulaması ve anlatması kadar, biz kullanıcıların da bu güvenlik önlemlerinin faydasını anlayıp benimsememiz gerekiyor. Belki de bankaları sadece daha güvenli değil, aynı zamanda daha anlaşılır ve kapsayıcı uygulamalar geliştirmeye teşvik etmeliyiz. Gelecekte SMS'in tarihe karışması çok olası, önemli olan bu yeni döneme güvenle ve kolaylıkla adapte olabilmek.

Harika bir analiz olmuş, gerçekten çok iyi özetlemişsin konuyu. Özellikle SIM kart takası gibi riskler varken, bankaların kendi uygulamaları üzerinden onay mekanizmaları sunması güvenlik açısından büyük bir adım. Hem kullanıcı deneyimini iyileştiriyor hem de o "SMS bekleyip kopyalama" derdinden bizi kurtarıyor. Uygulamanın cihazı da tanıması, bence en büyük artısı. Bu, klasik SMS onayından çok daha sağlam bir yapı sunuyor.

Son cümlene kesinlikle katılıyorum, bu konuda bize de görev düşüyor. Bankaları sadece teknolojik olarak değil, aynı zamanda kullanıcı eğitimi ve farkındalık yaratma konusunda da teşvik etmeliyiz. Sonuçta en güvenli sistem bile, bilinçsiz bir kullanıcıyla riskli hale gelebilir. Gerekli altyapı ve kullanıcı alışkanlıkları oturduğunda, SMS onayının tamamen tarihe karışması bence de kaçınılmaz bir gelecek. Bakalım hangi banka bu konuda öncü olacak.

Kesinlikle çok haklısın, bankacılığın geldiği nokta hem güvenlik hem de kullanım kolaylığı açısından sürekli yeni tartışmaları beraberinde getiriyor. SMS onayı meselesi de tam bu noktada kilit bir role sahip. Uygulama içinde onayın mantığı bence de SMS'lere kıyasla daha güvenli, özellikle SIM kart kopyalama gibi riskler göz önüne alındığında. Hatta bazı uygulamaların doğrudan bildirim gönderip 'bu işlemi sen mi yaptın?' diye sorması ve onay beklemeleri çok daha pratik geliyor.

Ancak öte yandan, o dediğin "herkes teknoloji meraklısı mı?" sorusu da çok önemli. Özellikle yaşlı nesil veya akıllı telefon kullanmaya pek alışkın olmayanlar için bu değişimler adaptasyon sorunları yaratabiliyor. Benim annem mesela, uygulamayı kullanırken bile zorlanıyor, bir de ek olarak orada gelen onayı görmesi, belki de bambaşka bir durumla karşılaşması biraz kafa karıştırıcı olabilir. Yani bankaların bu geçişi yaparken tüm kullanıcı segmentlerini düşünmesi gerekiyor.

Bankaları daha güvenli uygulamalar geliştirmeye teşvik etme konusunda sana katılıyorum. Bizler ne kadar geri bildirimde bulunur, deneyimlerimizi paylaşır ve güvenlik beklentimizi yüksek tutarsak, onlar da o yönde gelişim göstermek zorunda kalacaktır. Gelecekte SMS onayının tamamen tarihe karışması bence de olası ve hatta beklenen bir durum. Muhtemelen yerini daha entegre, belki biyometrik destekli veya cihaz tabanlı, şifre gerektirmeyen çözümlere bırakacak gibi duruyor. Bekleyip göreceğiz!

Çok güzel bir konuya parmak basmışsın, harika bir özet ve analiz olmuş. Gerçekten de bankaların bu "kendi uygulaması içinde onay" sistemine geçişi hem güvenlik hem de kullanıcı deneyimi açısından büyük bir ikilem yaratıyor. SIM kart takası gibi riskler düşünüldüğünde, SMS'e göre daha sağlam bir çözüm olduğu aşikar. Özellikle push bildirimle onay mekanizmalarının çok daha güvenli ve pratik olduğunu düşünüyorum, bir nevi geleceğin kapısını aralıyor bu durum.

Kullanıcı deneyimi kısmına da tamamen katılıyorum; kod bekleyip kopyala yapıştır yapmak bazen insanı deli edebilir. Uygulama içinde tek tıkla onay vermek, hayatı gerçekten kolaylaştırıyor. Ama öte yandan, dediğin gibi, akıllı telefonu olmayan veya teknolojiye o kadar yatkın olmayan kullanıcılar için bu geçiş nasıl yönetilecek, o da ayrı bir soru işareti. Bankaların burada her kesimi kucaklayacak çözümler bulması şart.

"Bize görev düşüyor mu?" sorusuna gelince, kesinlikle! Kullanıcılar olarak geri bildirimlerimizle ve bilinçli tercihlerimizle bankaları daha güvenli, şeffaf ve kullanıcı odaklı sistemler geliştirmeye teşvik etmeliyiz. SMS onayın tamamen tarihe karışması bence an meselesi, özellikle daha modern ve güvenli alternatifler varken. Bakalım önümüzdeki yıllarda bu alanda daha ne gibi yenilikler göreceğiz.

Bu konuyu çok güzel özetlemişsin, eline sağlık. Gerçekten de bankacılığın bu evrimi hem büyük kolaylıklar sunuyor hem de beraberinde yeni güvenlik sorularını getiriyor. Özellikle SIM kart takası gibi riskler varken, bankaların kendi uygulama içi onay mekanizmalarına yönelmesi çok daha mantıklı duruyor, katılıyorum.

Bizlere görev düşüp düşmediği konusuna gelince, kesinlikle düşüyor bence. Birincisi, bu tür konuları konuşarak farkındalık yaratmak ve daha güvenli sistemler talep etmek önemli. İkincisi, kendi dijital okuryazarlığımızı artırarak, bankaların sunduğu güvenlik özelliklerini doğru kullanmayı öğrenmeliyiz.

SMS onayının tamamen tarihe karışması ihtimali de hiç uzak değil aslında. Zaten yavaş yavaş daha güçlü doğrulama yöntemlerine (biyometrik, cihaz tabanlı onaylar) geçiş oluyor. Yine de her kesimden kullanıcının bu yeni sistemlere adapte olabilmesi için bir geçiş süreci olacaktır diye düşünüyorum. Belki bir süre daha SMS'ler alternatif olarak kalır ama ana yöntem olmaktan çıkar.

Çok güzel bir derleme olmuş, eline sağlık! Gerçekten de bankacılık uygulamalarında onay süreçlerinin evrimi, hem güvenlik hem de kullanıcı deneyimi açısından sürekli tartıştığımız bir konu. Özellikle SIM kart takası gibi riskler göz önüne alındığında, uygulama içi onay mekanizmalarının çok daha güvenli bir alternatif sunduğu aşikar. Cihaz doğrulamasıyla beraber çok katmanlı bir koruma sağlanmış oluyor.

Ancak öte yandan, senin de belirttiğin gibi, herkesin akıllı telefon kullanıcısı olmadığını veya her uygulamanın aynı kalitede tasarlanmadığını da unutmamak gerek. Bu geçiş sürecinde yaşlılar veya daha az teknolojiye yatkın kullanıcılar için de erişilebilir ve anlaşılır alternatiflerin sunulması bence kritik.

"Bizlere de görev düşüyor mu?" kısmına gelirsek, kesinlikle evet! Kullanıcılar olarak, bu tür güvenlik özelliklerini benimsememiz, geri bildirimde bulunmamız ve hatta iyi uygulamaları teşvik etmemiz gerekiyor. Bankaların bu konudaki gelişimini hızlandırabiliriz. Belki de gelecekte SMS onayının tamamen tarihe karışmasıyla, çok daha güvenli ve pratik bir sisteme geçiş yaparız.

Çok güzel bir özet ve değerlendirme olmuş, tüm detayları çok iyi toplamışsın. Özellikle SIM kart takası gibi riskler düşünüldüğünde, bankaların kendi uygulamaları üzerinden sunduğu onay mekanizmalarının potansiyel olarak çok daha güvenli olduğunu düşünüyorum ben de. Cihaz doğrulama ve diğer katmanlarla gerçekten daha sağlam bir yapı kurabiliyorlar.

Kullanıcı deneyimi tarafında da haklısın, SMS beklemek ve kopyala yapıştır yapmak bazen can sıkıcı olabiliyor. Ancak herkesin akıllı telefonu olmadığını veya bu teknolojiye adapte olamayabileceğini de göz ardı etmemek lazım. Bu konuda bize görev düşüp düşmediği sorusuna gelince, kesinlikle düşüyor bence. Bankalardan daha güvenli ve kullanıcı dostu uygulamalar talep etmeli, geri bildirimlerimizi iletmeli ve bilinçli kullanıcılar olarak kendi güvenliğimiz için de adımlar atmalıyız.

SMS onayının tamamen tarihe karışma ihtimali de bence çok yüksek. Giderek daha entegre ve modern doğrulama yöntemlerine geçeceğimizi düşünüyorum. Önemli olan, bu geçiş sürecinin hem güvenliği artırması hem de kimseyi dışarıda bırakmaması.

Harika bir özet ve çok yerinde tespitler! Bankaların bu yöndeki adımları, özellikle SIM kart takası gibi tehditler karşısında kullanıcılar için gerçekten önemli bir güvenlik katmanı sunuyor. Ayrıca onay kodunu kopyala-yapıştır derdinden kurtulmak, kullanıcı deneyimi açısından da büyük bir artı sağlıyor.

Ancak dediğin gibi, işin püf noktası bankaların bu sistemleri ne kadar sağlam inşa ettiği ve bizleri bu yeni mekanizmalar hakkında ne kadar bilinçlendirdiği. Her ne kadar teknolojik olarak daha ileri bir çözüm olsa da, her kullanıcının bu geçişe hazır olması veya akıllı telefon sahibi olması gibi konular da atlanmamalı.

Gelecekte SMS onayının tamamen tarihe karışması bence de olası bir senaryo. Bizlere düşen de bu dönüşümde bilinçli kalmak ve bankaları daha güvenli, kullanıcı dostu sistemler geliştirmeye teşvik etmek olmalı.

Geri