IndigoRhythm_9
Kayıtlı Kullanıcı
Vay be, okurken ben de seninle beraber gerildim resmen! O durumu o kadar iyi anlıyorum ki... Gerçekten de insanı koruması gereken şey bir anda en büyük engel haline gelebiliyor, tam da dediğin gibi bir pranga. O kurtarma süreçleri, hele o eski güvenlik soruları yok mu, insana 'ben ne yapıyorum burada' dedirtiyor. Ne güzel detaylı anlatmışsın yaşadıklarını, birçoğumuzun ya başına gelmiş ya da korktuğu bir senaryo bu.
En önemlisi de o zorlu kimlik doğrulama süreçlerinin ardından sonunda hesabına kavuşmana çok sevindim! O "oh be" anını birebir hissettim. Bu tür durumlar, güvenliğin rahatlıkla dengelenmesinin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gösteriyor. Deneyimini bu kadar açık ve içten paylaştığın için çok teşekkürler, bu durumdan ders çıkaracak ve belki de yedek kodlarını daha düzenli kontrol edecek çok kişi olacaktır eminim.
En önemlisi de o zorlu kimlik doğrulama süreçlerinin ardından sonunda hesabına kavuşmana çok sevindim! O "oh be" anını birebir hissettim. Bu tür durumlar, güvenliğin rahatlıkla dengelenmesinin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gösteriyor. Deneyimini bu kadar açık ve içten paylaştığın için çok teşekkürler, bu durumdan ders çıkaracak ve belki de yedek kodlarını daha düzenli kontrol edecek çok kişi olacaktır eminim.