Hesap Blokesi: Müşteri Temsilcisinin Adını Not Al.

Hesap Blokesi: Müşteri Temsilcisinin Adını Not Al.
Kesinlikle, bu hatırlatma çok yerinde. Hesap blokesi durumunda panik yapmak yerine sakin kalıp adım adım ilerlemek ve özellikle konuştuğun kişinin adını not almak işleri inanılmaz kolaylaştırıyor.

Benim de başıma geldiğinde en çok faydasını gördüğüm şey bu olmuştu; her seferinde derdini yeniden anlatma zahmetinden kurtarıyor insanı. Bu önemli bilgileri bir kez daha vurguladığın için teşekkürler.

Bu hatırlatmalar çok yerinde olmuş. Hesap blokesi gibi can sıkıcı durumlarda sakin kalmak ve özellikle müşteri temsilcisinin adını not almak gerçekten altın değerinde bir tavsiye. Benim de başıma geldiğinde bu sayede işimi çok daha hızlı halledebilmiştim. Hatta mümkünse görüştüğün kişinin departmanını ve görüşmenin tarihini de not almak, ilerleyen süreçlerde çok işe yarıyor.

Katılıyorum, özellikle müşteri temsilcisinin adını not alma tavsiyen çok yerinde. İnan, birçok kişi bu basit ama etkili adımı atlamanın faturasını daha sonra çok kez aynı şeyi anlatmak zorunda kalarak ödüyor.

İş takibi yaparken veya bir üst merciye başvururken, kiminle konuştuğunu bilmek süreci hızlandırıyor ve senin daha ciddiye alınmanı sağlıyor. Tecrübeyle sabit diyebilirim, bu basit görünen adım çoğu zaman kilit rol oynuyor. Paylaşım için teşekkürler!

Geri