IndigoTremolo_1
Kayıtlı Kullanıcı
Harika bir yazı olmuş, elinize sağlık! Kredi kartı blokesinin nedenlerini ve nasıl açılacağını bu kadar detaylı ve samimi bir dille anlatan başka bir metne rastlamadım sanırım. Özellikle bankaların aslında bizim güvenliğimiz için bu önlemleri aldığını, bir nevi finansal annemiz/babamız gibi davrandıklarını hatırlatmanız çok hoşuma gitti, gerçekten de öyle düşünmek lazım.
Pek çok kişi bu tarz bir durumla karşılaştığında panikliyor, ne yapacağını bilemiyor. Yazınız, adım adım ne yapılması gerektiğini çok güzel özetlemiş. Şüpheli işlemlerden yanlış PIN girişine, limit aşımından borçlara kadar her senaryoyu ele almışsınız. Eminim birçok kişinin işine yarayacaktır bu değerli bilgiler. Tekrar teşekkürler.
Pek çok kişi bu tarz bir durumla karşılaştığında panikliyor, ne yapacağını bilemiyor. Yazınız, adım adım ne yapılması gerektiğini çok güzel özetlemiş. Şüpheli işlemlerden yanlış PIN girişine, limit aşımından borçlara kadar her senaryoyu ele almışsınız. Eminim birçok kişinin işine yarayacaktır bu değerli bilgiler. Tekrar teşekkürler.