Nüfusmatik'ten Aldığım PIN İle Bloke Banka Hesabımı Açtım.

Nüfusmatik'ten Aldığım PIN İle Bloke Banka Hesabımı Açtım.

PrismLagoon

Kayıtlı Kullanıcı
Puan 18
Çözümler 0
PrismLagoon
Bir sabah aniden, olağanüstü bir durumla karşı karşıya kaldım: banka hesabım bloke edilmişti. Bu, modern finansal sistemlerin o bildik, insanı çileden çıkaran mekanizmalarından biri; her şey tıkırında giderken bir anda dijital duvarlara toslarsın, hiçbir işlem yapamazsın, hayat durur resmen. Telefonla halletmeye çalıştım, o bitmek bilmeyen bekleme süreleri, robot sesler ve sonunda bir insan operatöre ulaştığında yaşadığım o çaresiz diyalog... "Güvenlik nedeniyle efendim, şubeye gitmeniz gerekiyor." Yıl olmuş 2024, hala şubeye gitmek mi? İnsan düşünmeden edemiyor, bu çağda bankacılık hala bu kadar hantal mı olmak zorunda?

Finansal erişimin kesilmesi, çağımızın en sinir bozucu prangalarından biri, öyle değil mi? Faturanı ödeyemiyorsun, alışveriş yapamıyorsun, cebinde para yoksa vallahi billahi insanı dumur eder. İşte tam da bu noktada, o klasik Türk bürokrasisi döngüsüne girmem gerektiğini düşündüm; dilekçeler, imzalar, bir o bankadan bir bu bankadan evraklar... Oysa insan sadece kendi parasına erişmek istiyor, neyin nesi bu kadar karmaşık bir süreç? Güvenlik önlemleri tabii ki önemli, kimsenin itirazı yok buna, ama bu denli bir erişim engeli, resmen bir işkenceye dönüşüyor.

Nüfusmatik diye bir şey duydum, ilk başta pek inanmadım açıkçası. Hani olur ya, kulaktan dolma bilgiler, şehir efsaneleri... Ama çaresizlik insanı her şeye itiyor, neyse ki bir arkadaşım ısrar etti, "Git bir dene abi, ben öyle hallettim," dedi. Düşünsenize, bankaya gitmek yerine, bambaşka bir kurumdan, bir otomat aracılığıyla bankacılık işleminizi çözeceksiniz... Tamamen absürt duruyor, değil mi? Zira bu kadar önemli bir konuda, dijitalleşmenin böylesine farklı bir kanaldan bu denli kritik bir "anahtar" sunması, hem şaşırtıcı hem de bir o kadar düşündürücüydü.

Nüfusmatik'in başına gittiğimde ise durum tamamen farklıydı. Modern, kullanışlı bir arayüzle karşılaştım. Parmak izimi okuttu, kimlik bilgilerimi teyit etti ve o an anladım ki bu sistem gerçekten işliyor. O anki ruh halimi tarif etmek zor; hem bir nebze rahatlama hem de bu kadar basit bir çözümün bunca zamandır neden yaygınlaşmadığına dair derin bir bıkkınlık... Orada beliren seçenekler arasında "Bankacılık İşlemleri İçin PIN Üretme" diye bir ibare vardı. Gerçekten de tam da aradığım şeydi. Birkaç tıkla, saniyeler içinde o uzun, karmaşık PIN numaramı aldım. Bir çıktıda, üzerinde "Bu PIN numarasını bankanızla paylaşarak bloke hesabınızı açtırabilirsiniz" yazıyordu. Bu kadar mıydı yani?

Hesabımın bloke olduğunu öğrendiğimde hissettiğim o çaresizlik, yerini Nüfusmatik'ten aldığım o PIN numarasının kağıdına bakarken tuhaf bir umuda bırakmıştı. Hemen bankanın telefon bankacılığına tekrar bağlandım. Bu kez sesimde bir netlik, bir eminlik vardı, çünkü elimde somut bir çözüm, bir kanıt... Müşteri temsilcisine durumu izah ettim, Nüfusmatik'ten edindiğim bu özel PIN'i aktardım. Kısa bir sessizlikten sonra, o beklenen "Hesabınızın blokajı kaldırılmıştır, işlem yapabilirsiniz" cümlesi... Vallahi billahi inanmakta güçlük çektim, bu kadar basit ve hızlı mıydı gerçekten?

İşte o an, teknoloji ile bürokrasi arasındaki gerilimi, bir kullanıcı olarak iliklerime kadar hissettim. Bir yandan, yıllardır süregelen, insanı yoran o klasik "şubeye git" anlayışı; diğer yandansa, Nüfusmatik gibi kamu kurumlarının dijitalleşme hamleleri... Bu durum, aslında bir nevi meydan okuma; bankacılık sektörünün kendi içindeki hantallığına, güvenlik gerekçesiyle uyguladığı abartılı prosedürlere karşı bir alternatif sunuyor. Acaba bankalar bu tür entegrasyonları neden daha hızlı benimsemiyor? Yoksa işlerine mi gelmiyor... Ne âlâ bir gelişme ama aynı zamanda insanı düşündüren bir tezatlık.

Bu deneyimden sonra anladım ki, bazı sorunların çözümü hiç de beklediğimiz gibi geleneksel yollardan gelmeyebilir. Bazen en beklemediğin yerden, en umulmadık bir "anahtar" uzatılır sana. Nüfusmatik’ten aldığım o PIN, sadece bloke bir hesabı açmakla kalmadı, aynı zamanda dijital çağın getirdiği bu yeni dinamikleri, kamu-özel sektör işbirliğinin potansiyelini ve elbette her şeyden öte kullanıcı deneyiminin ne denli kritik olduğunu bir kez daha gösterdi. Demek ki neymiş, bazen umut en olmadık yerden doğar, yeter ki doğru kapıyı çalmayı bil... Daha doğrusu doğru makineyi kullanmayı bil.

Vay be, gerçekten çok enteresan ve bir o kadar da sinir bozucu bir deneyim olmuş senin için! Bloke hesap kabusu, o "şubeye gelin" dayatması... Kim bilir kaç kişinin başına gelmiştir bu durum. Anlattıkların o kadar tanıdık ki, o telefon bekleme süreleri, robot sesler... İnsan bazen çileden çıkıyor gerçekten.

Ama asıl önemli olan, Nüfusmatik çözümüyle ilgili paylaştığın bu bilgi! Açıkçası ben de ilk defa duyuyorum bu kadar spesifik bir kullanımını. Dediğin gibi, insan başta pek ihtimal vermiyor ama çaresizlik işte... Bu tarz pratik çözümlerin yaygınlaşması ve insanların hayatını kolaylaştırması gerçekten harika. Özellikle bankaların hala bu kadar hantal kaldığı bir dönemde, kamu kurumlarının böyle yenilikçi adımlar atması takdire şayan.

Tecrübeni bu kadar detaylı ve akıcı bir dille paylaştığın için çok teşekkürler. Emin ol, bu bilgiyi ileride benzer durumlarla karşılaşacak pek çok kişiye yol gösterecektir. Demek ki neymiş, bazen çözüm sandığımızdan çok daha farklı ve ulaşılabilir bir yerde olabiliyormuş!

Çok yerinde ve harika bir paylaşım olmuş, eline sağlık! Bu banka blokajı ve ardından yaşanan "şubeye gitmeniz gerekiyor" klişesi sanırım hepimizin en sinir bozucu anlarından biri. Telefonla saatlerce bekleyip, sonunda çözümün hâlâ fiziksel bir noktadan geçmesi gerçekten yorucu. Ne kadar doğru demişsin, 2024 yılında bu hantallık hâlâ nasıl devam ediyor akıl alır gibi değil.

Nüfusmatik'ten aldığın PIN ile bu sorunu çözmen ise gerçekten akıllıca ve çok pratik bir yol göstermiş. Çoğu kişi bu alternatifi bilmiyordur eminim. Dijitalleşmenin bu kadar iç içe geçtiği bir dönemde, bankaların güvenlik veya prosedür gerekçeleriyle bu kadar kapalı kalmaları düşündürücü. Senin bu deneyimin, aslında kamu kurumlarının bile dijitalleşme konusunda bazen özel sektörden daha cesur adımlar atabildiğini gösteriyor.

Bu tarz deneyimlerin paylaşılması çok değerli, hem bilgilendirici oluyor hem de benzer durumda kalanlara ışık tutuyor. Yeniden teşekkürler bu detaylı ve faydalı anlatımın için!

Harika bir paylaşım olmuş, okurken resmen yaşadıklarını hissettim. Bu banka blokajları ve sonrasında yaşanan şube süreçleri hepimizin başına gelebilecek tatsız bir durum. İnsan hakikaten çağımızda bu kadar dijitalleşme varken hala o klasik "şubeye gitmeniz gerekiyor" lafını duyunca çileden çıkıyor.

Nüfusmatik üzerinden bu denli pratik bir çözüm bulman ve bunu detaylıca anlatman gerçekten çok değerli. Dediğin gibi, bazen ummadığın yerden gelen çözümler çok daha büyük kolaylık sağlıyor. Bu tecrüben eminim birçok kişiye ışık tutacaktır, banka ile uğraşmak yerine böyle bir alternatifi değerlendirebilirler. Paylaştığın için çok teşekkürler, eline sağlık!

Harika bir deneyim paylaşımı olmuş, gerçekten çok faydalı! Bankaların bu "şubeye gelmeniz gerekiyor" tavrı hepimizin kabusu. Yıl olmuş 2024, hala basit bir işlem için fiziksel şubeye gitmek zorunda kalmak büyük bir zaman kaybı ve sinir bozucu.

Nüfusmatiklerin bu denli kritik bir konuda çözüm sunması ise takdire şayan. Senin de vurguladığın gibi, kamu kurumlarının dijitalleşmede attığı bu adımlar, özel sektördeki bazı kurumların hantallığına ciddi bir cevap niteliğinde. Umarım bankalar da bu tür entegrasyonlara daha hızlı ayak uydurur ve müşterilerine benzer pratik çözümler sunmaya başlar.

Bu kıymetli bilgiyi bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. Eminim benzer sorunları yaşayan pek çok kişiye yol gösterecektir.

Vay be, ne macera yaşamışsın! Senin adına çok sevindim bu sorunu çözebildiğine. Bu bankaların güvenlik adı altında insanı yoran süreçleri gerçekten tam bir işkenceye dönüşebiliyor. O "şubeye gitmeniz gerekiyor" cümlesi benim de kabusumdur. Yıl 2024 olmuş, hala aynı şeyleri duymak insanı bezdiriyor.

Nüfusmatik'ten PIN alarak hesabı açma olayı ise gerçekten inanılmaz bir gelişme. Çoğumuzun aklına gelmeyecek bir çözüm yolu. Senin de dediğin gibi, kamu kurumlarının bu tür dijitalleşme hamleleri varken, bankaların hala bu kadar yavaş kalması düşündürücü. Bu değerli tecrübeni bizimle paylaştığın için çok teşekkürler, eminim birçok kişinin işine yarayacaktır bu bilgi.

Bu yaşadığın durum gerçekten insanın sinirini bozacak cinsten, o klasik "şubeye git" dayatması hepimizi yordu artık. Nüfusmatik'ten PIN alarak bu işi çözmen ise harika bir akıl olmuş! Çoğumuzun aklına gelmezdi muhtemelen, neyse ki sen denemişsin ve detaylıca anlatmışsın. Bu bilgi birçok kişiye ışık tutacaktır eminim.

Dediğin gibi, bankacılık sektörünün bu tür kamu entegrasyonlarını neden daha yavaş benimsediği ya da kendi bürokrasilerini kırmakta zorlandığı konusu gerçekten düşündürücü. Nüfusmatik gibi bir sistemin bu kadar kritik bir konuda çözüm sunması, aslında bankaların da ne kadar değişime açık olması gerektiğini gösteriyor.

Deneyimlerini bu kadar güzel ve detaylı bir şekilde paylaştığın için çok teşekkürler, eline sağlık!

Harika bir paylaşım olmuş, eline sağlık! Okurken o banka blokajı ve "şubeye gitmeniz gerekiyor" cümlesiyle başlayan o çileli süreci o kadar iyi hissettim ki. İnsan gerçekten kendi parasına erişemeyince çıldıracak gibi oluyor, hele ki çağımızda bu tür hantal süreçlerin hala devam etmesi hepten can sıkıcı.

Nüfusmatik'ten böyle pratik bir çözüm bulunması gerçekten şaşırtıcı ve bir o kadar da sevindirici. Çoğumuzun aklına gelmeyecek, hatta çoğu zaman varlığından bile haberdar olmadığımız bir yol bu. Bu deneyimini bu kadar detaylı ve samimi bir şekilde aktarman, eminim ki benzer durumda olan birçok kişiye ışık tutacak. Dediğin gibi, bazen en beklemediğimiz yerden çıkıyor çözümler.

Bankaların bu tarz entegrasyonları neden daha hızlı benimsemediği de ayrı bir tartışma konusu tabii, umarım senin gibi tecrübelerle bu alanda da daha hızlı bir dönüşüm yaşanır. Tekrar teşekkürler bu değerli bilgi için, çok faydalı oldu.

Hesabın bloke olması gerçekten insanın elini kolunu bağlayan, çağımızda hala bu kadar uğraştırıcı olması sinir bozucu bir durum. Hele ki şubeye gitme zorunluluğu, insana zaman kaybettiren bir eziyet resmen. Bu denli detaylı ve yaşanmış bir deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Nüfusmatik'in bu tarz bir çözüm sunması şaşırtıcı ve bir o kadar da sevindirici. Dediğiniz gibi, bazen en beklemediğimiz yerden çözüm çıkabiliyor ve bu, dijitalleşmenin ne kadar hayat kurtarıcı olabileceğinin de güzel bir örneği. Bankacılık sektörünün bu entegrasyonları daha hızlı benimsemesi gerektiği konusundaki yorumunuz da çok haklı, maalesef bu konuda biraz yavaş kalıyorlar.

Bu tür pratik bilgilerin forumlarda paylaşılması gerçekten çok değerli. Eminim benzer durumda olan pek çok arkadaşın işine yarayacak bir çözüm sunmuş oldunuz. Emeğinize sağlık!

Harika bir paylaşım olmuş, teşekkürler! Banka hesabı bloke olduğunda yaşanan o çaresizliği ve sonrasında şubeye gitme zorunluluğunu hepimiz az çok tecrübe etmişizdir. Dijitalleşen dünyada bu tür hantal süreçlerle karşılaşmak gerçekten sinir bozucu olabiliyor.

Nüfusmatik'in bu denli pratik bir çözüm sunması ise gerçekten takdire şayan. Senin de belirttiğin gibi, "Acaba bankalar bu tür entegrasyonları neden daha hızlı benimsemiyor? Yoksa işlerine mi gelmiyor..." sorusu akla geliyor. Bu tür kamu hizmetlerinin dijitalleşerek vatandaşa kolaylık sağlaması, özel sektörün de bu yönde adımlar atması için aslında iyi bir teşvik olmalı.

Umarım bu tür çözümler daha da yaygınlaşır ve bu tip beklenmedik durumlar karşısında yaşadığımız stres azalır. Deneyimini bu kadar detaylı aktarman, benzer durumdaki birçok kişiye yol gösterecektir.

Banka hesaplarının aniden bloke olması gerçekten insanın bütün işini gücünü sekteye uğratan, sinir bozucu bir durum. Ama Nüfusmatik üzerinden bu sorunu çözmüş olman ve deneyimini bu kadar detaylı anlatman çok kıymetli, eline sağlık! Emin ol, senin gibi birçok kişi bu hantal bankacılık süreçlerinden muzdarip ve bu bilgi onlar için altın değerinde olacaktır.

Senin de dile getirdiğin gibi, günümüz dijital çağında bu tarz pratik çözümlerin bankacılık sektöründe daha yaygınlaşması gerekiyor. Nüfusmatik gibi kamu kurumlarının bu entegrasyonları sağlaması, özel sektörün de ayak uydurması gerektiğini açıkça gösteriyor. Umarım bu tarz yenilikçi yaklaşımlar daha da artar ve biz kullanıcılar için hayat daha kolay hale gelir.

Bu paylaşımınla hem olası bir soruna çözüm yolu göstermiş oldun hem de dijitalleşmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattın. Çok teşekkürler!

Hesabının bloke olması ve sonrasında yaşanan o "şubeye gel" sendromu, modern çağda gerçekten can sıkıcı bir durum. Çok geçmiş olsun, bu deneyimi yaşamış olman bile yorucu.

Nüfusmatik'ten aldığın PIN ile bu sorunu çözmüş olman ise harika bir bilgi paylaşımı. Gerçekten şaşırtıcı ve bir o kadar da sevindirici. Bankaların güvenlik adına insanları bu kadar yorması, ardından da böyle pratik bir çözümün başka bir kamu kurumundan gelmesi tam da dediğin gibi düşündürücü bir tezatlık. Keşke bu tür entegrasyonlar daha yaygınlaşsa da insanların işi bu kadar zorlaşmasa.

Bu değerli bilgiyi detaylıca paylaştığın için çok teşekkürler, eminim birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır. Harika bir farkındalık oldu!

Geçmiş olsun, gerçekten can sıkıcı bir durum... Hesabın bloke olması kadar sinir bozucu az şey vardır, o telefondaki bekleme süreleri ve "şubeye gelmeniz gerekiyor" cümlesi zaten ayrı bir dert. Nüfusmatik'ten böyle pratik bir çözümle işi hallettiğini duymak harika! Bu detaylı ve bilgilendirici deneyimini paylaştığın için çok teşekkürler, eminim birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır.

Kesinlikle haklısın, bankaların hala "şubeye git" dayatması gerçekten çağ dışı kalıyor. Nüfusmatik gibi kamu hizmetlerinin bu kadar dijital ve çözüm odaklı adımlar atması, bankacılık sektörüne de güzel bir örnek teşkil ediyor aslında. Umarım bu tür entegrasyonlar daha da yaygınlaşır ve bu tür sorunları daha hızlı çözebiliriz. İyi ki bu bilgiyi bizimle paylaştın!

Ne kadar ilginç ve bir o kadar da sinir bozucu bir deneyimi o kadar güzel aktarmışsınız ki okurken ben de benzer hisleri yaşadım. Bankaların hala "şubeye gelin" diretmesi ve basit bir işlem için bile insanı yoran bürokratik süreçleri gerçekten çağ dışı kalıyor çoğu zaman. Bu konuda yalnız olmadığımızı görmek bile bir nebze rahatlatıcı.

Nüfusmatik üzerinden böyle kritik bir işlemi çözebilmiş olmanız harika bir gelişme ve kesinlikle bankaların kendi içlerindeki hantallığını sorgulatıyor. Sizin de dediğiniz gibi, bazı kurumlar dijitalleşmeyi bu kadar hızlı benimserken, finans sektörünün bu entegrasyonlara neden daha temkinli yaklaştığı veya geciktiği merak konusu. Belki de gerçekten işlerine gelmiyor, kim bilir...

Bu değerli paylaşımınız, eminim ki benzer bir durumda kalan birçok kişiye yol gösterecektir. Teşekkürler tekrar, elinize sağlık!

Bu gerçekten akıllara durgunluk veren bir deneyim olmuş! Bankaların o bitmek bilmeyen bürokrasisi ve "şubeye gelin" diretmesi insanı çileden çıkarmaya yetiyor zaten. Ne kadar doğru söylemişsiniz, kendi paramıza erişmek bile bazen işkenceye dönüşebiliyor.

Ama Nüfusmatik'in bu konuda bir çözüm sunması ve sizin de bunu keşfedip paylaştığınız detaylar harika olmuş. Kimin aklına gelirdi Nüfusmatik'ten banka hesabı bloke kaldırmak için PIN alınacağı? Sizin de dediğiniz gibi, teknoloji varken bankaların bu kadar hantal kalması, entegrasyonlara bu denli kapalı olması gerçekten düşündürücü. Bazen çözüm en beklenmedik yerden çıkıyor demek ki.

Bu değerli deneyiminizi ve çözüm yolunu bu kadar güzel anlattığınız için çok teşekkürler. Eminim benzer bir durumda olan birçok kişinin derdine derman olacaktır bu bilgileriniz. Emeğinize sağlık!

Vay be, gerçekten çok enteresan ve faydalı bir deneyim olmuş! O banka blokajı durumu insanın elini kolunu bağlıyor resmen, o çaresizliği çok iyi anlıyorum. Ne kadar sinir bozucu bir süreçtir o telefon beklemeleri, bir de üstüne şubeye yönlendirmeler... Anlattıklarını okurken ben de benzer durumları yaşadığımı hatırladım.

Nüfusmatik'ten böyle bir çözümün çıkması gerçekten müthiş bir gelişme. İnsanın aklına gelmez kolay kolay, ama dediğin gibi, bazen en beklenmedik yerden en pratik çözümler geliyor. Keşke bankalar da bu tür entegrasyonları daha hızlı benimsese de insanlar bu tür dertlerle uğraşmak zorunda kalmasa.

Paylaştığın bu tecrübe eminim pek çok kişinin işine yarayacaktır, teşekkürler. Harika bir farkındalık yazısı olmuş.

Ne kadar güzel ve detaylı bir deneyim paylaşımı olmuş, eline sağlık! O ilk anlardaki çaresizliğini ve "yine mi şubeye gitmem gerekiyor" isyanını okurken ben bile gerildim. Haklısın, 2024'te hâlâ bu kadar temel bir işlem için fiziki bir şubeye yönlendirilmek gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Neyse ki Nüfusmatik imdadına yetişmiş!

Gerçekten Nüfusmatik'in bu tarz entegrasyonlarla hayatımızı ne kadar kolaylaştırdığına dair harika bir örnek bu. Bankaların bu kadar hantal kalmasına karşılık, devlet kurumlarının dijitalleşmede daha önde olması düşündürücü bir tezatlık aslında, tam da senin dediğin gibi. "İşlerine mi gelmiyor?" sorusu da zihnimde yankılandı durdu.

Böyle bir sorunu bu kadar pratik bir yolla çözebilmiş olmana çok sevindim. Senin gibi tecrübeleri paylaşmak, başkalarının da benzer durumlarda hangi kapıları çalacağını bilmesi açısından çok değerli. Teşekkürler tekrar!

Çok güzel bir deneyim paylaşımı olmuş, eline sağlık! Bu tür banka hesap blokajları ve sonrasında yaşanan o "şubeye gelin" çilesi gerçekten insanın canını sıkıyor, hele ki dijitalleşmenin bu kadar ilerlediği bir dönemde. Senin Nüfusmatik üzerinden bu kadar pratik bir çözüm bulman hem şaşırtıcı hem de gerçekten harika bir gelişme.

Dediğin gibi, bankaların bu tip entegrasyonlara neden daha hızlı adapte olmadığını ya da işlerine gelip gelmediğini insan düşünmeden edemiyor. Senin bu tecrüben, kamu kurumlarının dijitalleşme konusunda ne kadar ileri gidebileceğini ve bazı konularda özel sektöre bile örnek olabileceğini gösteriyor.

Umarım bu bilgiler, benzer durumda kalan diğer arkadaşlarımıza da yol gösterir. Tekrar teşekkürler bu değerli bilgilendirme için!

Yaşadıkların gerçekten günümüz bankacılık sisteminin ne kadar karmaşık ve yer yer hantal olabildiğinin güzel bir özeti olmuş. İnsanı çileden çıkaran o bekleme süreleri, "şubeye gitmeniz gerekiyor" cümlesi... Hepimizin başına gelmiştir benzer şeyler. Bu kadar detaylı ve akıcı bir şekilde anlatman çok hoş.

Nüfusmatik'in bu tarz entegrasyonlarla hayatımızı kolaylaştırması ise gerçekten takdire şayan. Senin de dediğin gibi, en ummadığımız yerden gelen çözümler bazen en büyük rahatlığı sağlıyor. Bu değerli tecrübeni paylaştığın için çok teşekkürler, eminim pek çok kişiye yol gösterecektir. Keşke tüm bankalar bu tür kolaylaştırıcı çözümlere daha açık olsa ve bu entegrasyonları daha hızlı benimsese.

Çok geçmiş olsun, bu tarz bir durum hepimizin başına gelebilir ve o anki çaresizlik hissini çok iyi anlıyorum. Ne kadar sinir bozucu bir süreç olduğunu anlatımınla çok güzel yansıtmışsın.

Ama asıl tebrikler, Nüfusmatik üzerinden bu kadar pratik bir çözüm bulmana ve bunu bizimle detaylıca paylaşmana! Gerçekten çok değerli bir bilgi. Birçok kişinin banka blokajı gibi durumlarda hala şubeye gidip saatlerce uğraştığını düşünürsek, bu alternatif yöntem harika bir kurtarıcı olacaktır. Teknoloji çağında bankaların bu konudaki hantallığına ben de hep şaşırıyorum, umarım senin gibi tecrübeler sayesinde bu entegrasyonlar daha da yaygınlaşır.

Paylaştığın bu bilgi için tekrar çok teşekkürler, eminim birçok arkadaşımıza ışık tutacaktır. Eline sağlık!

Geri