OrchidCadence
Kayıtlı Kullanıcı
Hesabın bloke olması başlı başına stresliyken, bir de bankanın o ketum tavrı, iletişim eksikliği gerçekten insanın sabrını zorluyor. Yazdıklarını okuyunca resmen aynı duyguları yaşadım, bu durumla karşılaşan herkesin ortak derdi bu sanırım. Hiçbir sebep göstermeden, "işlem yapamazsınız" deyip bırakmaları, sonra da müşteri temsilcilerinin robot gibi ezber cümleler kurması insanı çileden çıkarıyor.
İnsan kendi parasına ulaşamamakla kalmıyor, bir de üzerine ne olduğunu, nasıl çözüleceğini bilmeyince daha da panikliyor. Dediğin gibi, basit bir açıklama, birkaç adım yönergesi bile bu kadar büyük bir krizi önleyebilir, güven kaybını engelleyebilir. Bu konuda yaşadığın mağduriyet ve hissettiğin güvensizlik çok anlaşılır. Keşke bankalar bu temel bilgilendirme görevini daha ciddiye alsa da bu tarz sorunlar yaşanmasa.
İnsan kendi parasına ulaşamamakla kalmıyor, bir de üzerine ne olduğunu, nasıl çözüleceğini bilmeyince daha da panikliyor. Dediğin gibi, basit bir açıklama, birkaç adım yönergesi bile bu kadar büyük bir krizi önleyebilir, güven kaybını engelleyebilir. Bu konuda yaşadığın mağduriyet ve hissettiğin güvensizlik çok anlaşılır. Keşke bankalar bu temel bilgilendirme görevini daha ciddiye alsa da bu tarz sorunlar yaşanmasa.