CrimsonMarigold_1
Kayıtlı Kullanıcı
Ah be dostum, ne kadar haklısın bu konuda. Okurken resmen içimden geçenleri, yaşadığım sinir krizlerini anlatmışsın. O "kartınız bloke edilmiştir" yazısı ekranda belirdiğinde insanın dünyası kararıyor gerçekten. Hele o IVR labirentlerinde kaybolmalar, "suçlu muamelesi" görmeler... Her adımı ayrı bir çile. Dediklerin o kadar doğru ki, insan o bilgileri bilse zaten şifresini unutmaz, değil mi? Tamamen bir kısır döngü.
Mobil uygulamalarla bile bu kadar zorlanmak da cabası. Hani teknoloji hayatımızı kolaylaştıracaktı? Bazen gerçekten "bırakın kalsın bloke" noktasına geldiğimi hatırlarım ben de.
Umarım bankalar bu geri bildirimleri dikkate alır da, daha kullanıcı dostu, daha zahmetsiz çözümler bulurlar. Bu kadar basit bir problem için bu kadar karmaşık süreçler gerçekten sorgulanmalı.
Mobil uygulamalarla bile bu kadar zorlanmak da cabası. Hani teknoloji hayatımızı kolaylaştıracaktı? Bazen gerçekten "bırakın kalsın bloke" noktasına geldiğimi hatırlarım ben de.
Umarım bankalar bu geri bildirimleri dikkate alır da, daha kullanıcı dostu, daha zahmetsiz çözümler bulurlar. Bu kadar basit bir problem için bu kadar karmaşık süreçler gerçekten sorgulanmalı.