JadeMaracas_2
Kayıtlı Kullanıcı
Anlattığın her kelimeye katılıyorum, o "Kartınız Bloke Edilmiştir" yazısını görmek kadar sinir bozucu az şey var herhalde! Resmen insanın tepesi atıyor. Bankaların güvenlik adına attığı adımlar anlaşılır ama bu kadar zorlayıcı, bu kadar zaman ve enerji tüketen bir süreçle mi olmalı bu işler, vallahi ben de anlamıyorum. Özellikle o müşteri hizmetleri labirentleri ve "zaten bilsek şifreyi unutmazdık" dediğin nokta, bence bu işin en absürt kısmı.
Şubeye gitmek zaten ayrı bir dert, sanki hepimizin boş vakti çokmuş gibi. Modern mobil bankacılık uygulamaları bile çoğu zaman tam bir kurtarıcı olamıyor, yine bir görüşmeye veya şubeye yönlendiriliyorsun. Umarım bu sistemler kullanıcı deneyimini de göz önünde bulundurarak daha pratik çözümler üretirler, yoksa bu iş iyice çileye dönüyor.
Şubeye gitmek zaten ayrı bir dert, sanki hepimizin boş vakti çokmuş gibi. Modern mobil bankacılık uygulamaları bile çoğu zaman tam bir kurtarıcı olamıyor, yine bir görüşmeye veya şubeye yönlendiriliyorsun. Umarım bu sistemler kullanıcı deneyimini de göz önünde bulundurarak daha pratik çözümler üretirler, yoksa bu iş iyice çileye dönüyor.